Liquid-Aroma Blog

A PJ Empire Highrider aromák

Liquid-Aroma.hu
2022.06.16 17:17
A PJ Empire Highrider aromák

A Highrider aromák a PJ Empire alapvetően is igen magas színvonala fölé emelkednek. Ezt a sorból való kiemelkedést főként a dohányos alapízeknek köszönhetik, de a gyártó, hogy még hangsúlyosabbá tegye a különbséget, teljesen saját megjelenést adott a széria három tagjának.

De milyenek is pontosan ezek az ízek? Megéri őket kipróbálni, vagy csak felesleges látványelem a polcon és semmi több a Highrider széria? Ennek fogunk utánajárni a következő bejegyzés során.

Milyen típusú aromák a Highrider sorozat darabjai?

Ebben az esetben nagyon egyszerű dolgod van az e-liquid keverésével. Az e-liquid aromáknál az eddig megszokottól eltérően ennél a szériánál is elég csupán feltölteni a küldött flakont az általad választott vagy kevert alapfolyadékkal, és egy kis keverés után már gőzölheted is az új szerzeményedet. Nincs számolgatás, nincs hiba lehetőség, nincs többhetes várakozás és szagolgatás. Pusztán kinyit, felönt, bezár, ráz és szív. Ennyire egyszerűen megy az egész!

PJ Empire Highrider aroma - Poker

Az osztrák PJ Empire nagyon markáns ízt hozott össze, amikor a Pokert keverték. Ez az aroma dohányos alapokra épül, egyesek egy kis étcsokoládés felütést is véltek felfedezni, de finomításképpen tettek mellé egy kis édeskés cseresznyeízt. Ez pont arra elég, hogy elvegye a dohány markáns élét, karcosságát, de még nem billenti át az aromát az édességek hosszú sorába.

PJ Empire Highrider aroma - Black Jack

Csokoládé és dohány. Volt már? Persze! De mi van akkor, ha ezt a már jól megszokott ízt feldobjuk egy kis ánizs jelenlétével? Máris egy új, friss ízt kapunk, amivel nem találkozni minden bokorban! Ha valami újszerűt keresel vérfrissítés gyanánt, a PJ Empire Highrider Black Jack mellett nem érdemes elmenni. Márpedig, ha kipróbálod, biztosan nem hagyod Te sem szó nélkül. Persze hozzá kell tenni, hogy az ánizs íze nagyon megosztó tud lenni. Vannak, akik rajonganak érte, és vannak, akik menekülnek mindentől, amiben benne van. Ebben az aromában viszont pont annyira bújik csak meg a jelenléte, hogy ne váljon egy pillanatig sem bosszantóvá. Egyszerűen csak kerekké teszi a történetet.

PJ Empire Highrider aroma - Jackpot

Ez az aroma a dohányos ízt egy kis mogyoróval és némi, alig érezhető rummal tette lenyűgözően játékossá. Valamelyest felfedezhető benne egy kis vaníliás felütés is, de ez inkább csak érzetként, mint hivalkodó ízhatésként van jelen. Nem túl édes, így akár mindennapos, állandó használatra is kiváló választás tud lenni a PJ Empire Jackpot aromája. Azoknak, akik szeretik a mogyorós ízeket, egyszerűen kihagyhatatlan.

Egy valamivel azonban nem árt számolni: az ízek olyan remekül kiegészítik egymást, hogy azt érzed majd, ezt máskor is gőzölni akarod.

Mi van, ha várunk egy kicsit?

Annak ellenére, hogy a gyártói utasítás szerint nincs szükség várakozásra, ebben az esetben nyilvánvalóvá vált, hogy a türelem rózsát teremhet (vagy mogyorót, cseresznyét, csokoládét). Ha nem szívod el azonnal a bekevert e-liquidet, hanem hagysz az ízeknek egy hetet, hogy rendesen össze tudjanak érni, akkor sokkal nagyobb élményben lesz részed, mintha azonnal nekiestél volna a bekevert tubusnak.

Te már otthon kevered az e-liquidet, de most valami újat szeretnél kipróbálni? Ha úgy érzed, elvesztél a kínálatban, és nem találod a kiutat, keresd fel munkatársainkat a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén, hogy megtalálhasd azokat a fenomenális új ízeket, amiket már keresel egy ideje.