Liquid-Aroma Blog

A shake and vape aromák egyik legjobbja, a Sweet Snowshoe

Liquid-Aroma.hu
2022.06.24 17:31
A shake and vape aromák egyik legjobbja, a Sweet Snowshoe

A Sweet Snowshoe a Copy Cat egyik zseniális íze, ami magával ragad a fűszerességével. Kikeverése kimondottan egyszerű, hiszen ez a bottle in bottle aromák közé tartozik, ami a shake and vape egyik alkategóriája. De mit is jelent ez pontosan? Hogyan kell ezeket kezelni, és lehet-e belőlük nikotinos verziót készíteni? Ennek járunk utána a következő bejegyzésben.

Mik azok a shake and vape aromák?

Amikor házi e-liquid készítésére adod a fejed, több lehetőség áll előtted: keverheted az alaplevet is magad, vagy megveheted az általad preferált verzióban és adhatsz hozzá aromát. Az aromák között vannak olyan verziók, amiket az alapfolyadékhoz adva várakozási időre lesz szükséged, hogy pontosan azt az eredményt kaphasd, amire a leírások alapján vágytál.

A másik lehetőség a shake and vape aromák, amiknek a keverése kimondottan egyszerű. Akkora flakonba vannak kimérve, amiket ha teletöltesz alapfolyadékkal és összerázod, már sok esetben készen is áll a liquid a gőzölésre. Rengeteg hibalehetőséget tudsz ezzel kiütni, nem kell böngészned az aroma vagy koncentrátum leírását, hogy pontosan hány %-os keverés szükséges, nem kell számolgatni, bizonytalankodni. Csak feltölt, összeráz és kész!

Lehet nikotinos is egy shake and vape aroma?

Alapvetően ezek az aromák nikotinmentesre vannak tervezve, de természetesen meg tudod azt is oldani, hogy valamennyi tartalmazzon nikotinból is. Ez úgy megoldható, hogy egy úgynevezett nikotin shotot adsz az elegyhez. Ez a Sweet snowshoe aroma 120 ml-es flakonjának esetében azt jelenti, hogy az alapfolyadékkal csak 100-110 ml-ig töltöd fel, a maradékhoz pedig nikotinos töltetet adsz. Ez egy 18 mg-os nikotin shot esetében azt jelenti, hogy 1,6 vagy 3 mg-os keveréket tudsz végeredményében előállítani. Ez a szám nem túl magas, de az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a magasabb teljesítmény és a nagyobb ellenállású porlasztók megjelenésével egyre alacsonyabb nikotintartalmú e-liquideket fogyasztunk.

A nikotin hozzáadása sem bonyolítja meg túlságosan az e-liquid elkészítését. Ebben az esetben is tanácsos legalább 60 másodpercen keresztül összerázni a folyadékot, hogy tökéletesen keveredjenek az összetevők. Egyesek szerint érdemes pár napon keresztül pihentetni is az elegyet, hogy a nikotinnak legyen ideje rendesen elkeveredni, az íz egyenletes legyen, és ne érezd az egyes használatokkor erősnek, míg máskor pedig gyengének a liquidet.

Idézd fel a téli ünnepeket a Sweet Snowshoe aromával!

A Sweet Snowshoe is a könnyen elkészíthető shake and vape aromák közé tartozik. Ízvilágában abszolút a karácsony környéki téli időket idézi. Igaz, jelenleg tombol a nyár, mégis jólesik ilyenkor is felidézni az ünnepek zseniális hangulatát, amikor minden illatozik a mandulától, fahéjtól vagy a szegfűszeg lenyűgöző aromájától, izgatottan várjuk a karácsonyfa díszítését, az ajándékozást, és teljesen átszellemülhetünk egy gyermekies, már-már infantilis állapotba. Ezt tudja nyújtani neked is a Copy Cat Sweet snowshoe ízvilága.

Nagy előnye, hogy gazdaságos a kiszerelése, az íze pedig biztosan az elvártak szerint alakul, hiszen a flakonba maximum annyi folyadékot tudsz tölteni, ami mellett remekül kijönnek az aromák.

Te is szeretnéd otthon keverni az e-liquidet, de nem tudod hirtelen, hogy pontosan milyen alapanyagokat kellene hozzá beszerezned? Tanácsokért fordulj bátran szaktanácsadóinkhoz a weboldalon megadott elérhetőségek egyikén!