Liquid-Aroma Blog

Itt az egyik legérdekesebb újdonság: a Just Jam aroma

Liquid-Aroma.hu
2022.08.29 10:38
Itt az egyik legérdekesebb újdonság: a Just Jam aroma

Webshopunk kínálata folyamatos bővülésben van, próbáljuk a globális piac prémium minőségű aromáit elhozni nektek. A címben említett márka, a Just Jam aroma az egyik újdonsült képviselője palettánknak. A nagy-britanniai gyártó igazán érdekes ízvilággal kecsegtet, édesszájú fogyasztóink különösen örülni fognak, az átlag elektromos cigarettázó vércukra pedig készüljön fel egy igazán egyedi ízélményre. Mivel csábítja az angliai márka az e-cigizőket?

A megszokott szigetországi minőség nem megszokott ízekkel

Azt már szerintünk mondani sem kell, hogy a készítés során igazán magas színvonalat képvisel a gyártó. A kis üvegcsék letisztult megjelenésűek, de első ránézésre is látszik, hogy valami igazán egyedi élményre kell készülnünk. A dizájnból látszik, hogy egy igazán gyümölcsös, desszertes ízvilágra számíthatunk. Aromakészítésben többéves múlttal rendelkeznek, nem beszélhetünk tapasztalatlan próbálkozásról.

Ha tüzetesen megvizsgáljuk a termékpalettát, egyből látható különlegességük. Az egyik legérdekesebb ízük a Just Jam Toast, ami egy vajas-eperlekváros pirítós ízét adja át ízlelőbimbóinknak. Már csak a termékleírás olvasása során megindul az ember nyálelválasztása, és szinte érzi a szájában a friss, ropogósra pirult kenyeret az édes eperlekvárral. Az illatokról már ne is beszéljünk, mert azonnal elindul a kezünk a kosárba helyezés felé.

További különlegességek

Azt gondolnánk, a vajas-eperlekváros pirítós íz a Just Jam aromák gyártójának zászlóshajója, de hamar rájövünk, hogy ez csupán a jéghegy csúcsa. Ki ne szeretné a fánkokat? Az emberek többsége odavan a kerek süteményekért, de sokan kerülik, visszafogják magukat, hisz fogyasztásukkal a kilók is nagyon gyorsan fel tudnak szaladni az emberre. Ha azt mondjuk, hogy az elhízás kockázata nélkül “ehetsz” fánkot? Legyen szó málnás vagy epres fánkról, a Just Jam aromák állnak szolgálatodra. Ezekkel az ízekkel jól indíthatod a napodat, feltöltődhetsz az ebédszünetben, vagy ideálisan zárhatod a napi teendőket.

Mit kell tudni még a Just Jam aromákról és fogyasztásukról?

Kínálatunkban a gyártó mindegyik terméke 30 milliliteres kiszerelésben található meg. Az ajánlott keverési arány egyértelmű, 20-20%. Az üvegeik kis méretűek, praktikusan lehet tárolni, és a megjelenésük sem kirívó. Ahogy az előzőekben már említettük, kifejezetten édesszájú elektromos cigarettázóknak vagy olyanoknak ajánljuk, akik minden újdonságot szeretnek kipróbálni.

Mint minden új aromáknál, itt is fontos kiemelnünk az előzetes teendőket, ha új aromastílusra térünk át. A helyes vape használat mindig kiemelt szempont, nincs ez másképp a Just Jam termékek esetében sem. Az egyik legkellemetlenebb jelenség a köhögés, amire már szerencsére több megoldás közül választhatunk.

A helyes vape-elési technika megtalálása az első lépés a köhögésmentes e-cigizéshez. Szívhatjuk közvetlenül a tüdőnkbe a párát, vagy először a szánkba, majd onnan tüdőzzük le. Folyamatosan figyeljük az aroma nikotinerősségét, és a dehidratáció hatásáról se feledkezzünk meg. Olykor egyszerűbb a megoldás, mint gondolnánk, így van ez a kellő mennyiségű vízfogyasztással is. Sok egyéb problémát megoldunk azzal, ha megvan a napi 2-3 liter.

Nálunk, a Liquid-Aroma.hu webáruházban mindenki megtalálja a neki való aromát, amelyek között a Just Jam termékei igazán különleges helyet foglalnak el.