LOYALTY Point for registered customers!

FREE Shipping over 100 EUR!

FAST Shipping to all European countries within few working days!

LOYALTY Point for registered customers!

FREE Shipping over 100 EUR!

FAST Shipping to all European countries within few working days!

Lost Mary

Az előretöltött pod cartridge kategóriához tartozik a Lost Mary márka is, ami egy igazán minőségi gyártónak számít a piacon. Különböző ízek között lehet válogatni, ráadásul, ahogy a neve is mutatja, már használatra készen kapjuk meg a készüléket. Amint kézhez kapjuk, másodperceken belül már fújhatjuk ki a gőzt, és élvezhetjük a különleges ízvilágot. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő kombinációt, az alapízektől kezdve az extrém, egzotikus mixekig.

Fedezd fel a Lost Mary kínálatát, és szerezd be a legújabb kedvencedet most! Nézd végig a teljes felhozatalt!

A kényelmes, komfortos elektromos cigarettázás nem álom többé!

A webáruház kínálatában tulajdonképpen minden megtalálható, ami az e-cigizéshez szükséges lehet. Hatalmas aroma-, koncentrátumfelhozatalból lehet válogatni. A hagyományos kiszerelésektől és ízektől kezdve a shortfill és longfill termékeken át egészen a különleges nikotinsókig és boosterekig minden elérhető. Természetesen az aroma nem minden, ezenkívül még számos eszközre és kiegészítőre lehet szükség ahhoz, hogy igazán egyedi és kielégítő élményben legyen részünk. A fogyóeszközök pótlását is egyszerűen megoldhatjuk. Ilyen például a porlasztó is, amiből sosem árt legalább egy-kettő tartalék, ha van otthon. Az ennél is kisebb kiegészítőket, mint vattákat, huzalokat gyorsan meg tudjuk rendelni, pár kattintás alatt.

Ahhoz, hogy az aromákból ki tudjuk hozni a legtöbbet, alaplére is szükség lesz. A növényi glicerin (VG) és a propilén-glikol (PG) is nagy mennyiségben szerezhető be, hogy sose fogyjunk ki belőlük. Ha már megvan minden kiegészítő, akkor jöhet az egyik legfontosabb termék: maga a készülék és a hozzá szükséges alkatrészek. A tankok közé tartoznak a minőségi előretöltött POD cartridge kialakítások is, amelyeknek az a hatalmas nagy előnye, hogy már minden megtalálható benne, ami a gőzöléshez kell. A Lost Mary esetében is egyedül arra kell figyelni, hogy az első használat előtt a podfej alját be kell nyomni, majd várni pár percet.

Természetesen azok is megtalálnak minden szükséges eszközt, kiegészítőt, akik szeretik saját maguk összeállítani a teljes élményt. Nekik a DIY szekcióban érdemes alaposan körül nézni.

A Lost Mary gazdag ízvilága

Az egyik legnépszerűbb termék a felhozatalban a Lost Mary Tappo Strawberry Raspberry előretöltött podfej, ami eper, málna és hűsítő ízű nikotinsó kombinációját hozza el nekünk. Nikotinerősség szempontjából elérhető 10 mg/ml és 20 mg/ml változatban is. Ha a gyümölcsöknél akarunk maradni, akkor nem szabad kihagyni az Apple Peach terméket sem, amiben szintén található hűsítő ízű nikotinsó, valamint az alma és őszibarack keveréke. A nyári felhozatalhoz tartozik a málna-görögdinnye vagy a trópusi gyümölcsök egyvelege is. Ha szeretnénk megnézni a nem éppen gyümölcsös ízeket, akkor a kóla és hűsítő ízű nikotinsóval előretöltött podfej is elérhető (Lost Mary Tappo Cola), de ezenkívül rendelhető még fodormenta alapú változat is (Lost Mary Tappo Spearmint).

Mindegyik termékre igaz az, amit az elsőnél is említettünk, hogy a nikotinerősség választható: 10 mg/ml vagy 20 mg/ml, ez az árat nem befolyásolja.

Miért jobb választás az előretöltött podfej?

Természetesen adódhat olyan helyzet, amikor azonnal szeretnénk kikapcsolódni, nincs idő töltögetni, pláne nem napokig érlelni az adott koncentrátumot. Csak gyorsan szeretnénk megízlelni egy kis őszibarackot, a nyár ízét, vagy éppen lehűlni a fodormenta segítségével. Erre a legjobb választás egy előretöltött podfej. Böngészd át a Lost Mary teljes kínálatát!