3 Baccos

A 3 Baccos aromák segítségével kivételesen gazdag dohányos ízeket tudsz elérni az elektromos cigarettáddal. Esetenként meghökkentő kombinációkat hoznak létre, de ennek ellenére nem térnek le a tökéletes harmónia által kijelölt útról.

Ha szereted a dohányos ízeket, de valami különlegesebbre vágysz, vagy most próbálsz leszokni a hagyományos cigarettáról, és nem mondanál le sem a régi ízekről, sem az új lehetőségekről, akkor kár lenne elmenned ennek a gyártónak a termékei mellett! Kellemes újítások, maximum dohányíz, szemtelenül vagány csomagolás, hatalmas füst, mi kell még a boldogsághoz?

Milyen ízekben kaphatóak a 3 Baccos aromák?

Az e-liquidekhez kapható aromák között elég népes családot tesznek ki azok, amik a hagyományos, dohányízeket hozzák el neked a gőzölés öröme mellé. A 3 Baccos aromák is alapvetően dohányos ízeket képviselnek, de több olyan fajtájuk is van, amiknél nemcsak a tiszta dohány érvényesül, hanem valamilyen más ízt is adtak mellé, hogy izgalmasabbá tegyék azt. Lássunk néhány példát a teljesség igénye nélkül:

3 Baccos - Havana

A markáns dohányos ízek szerelmesei rendszeresen keresnek olyan aromát, ami emlékezteti őket a hagyományos dohánytermékekre. A 3 Baccos - Havana a szivarok ízvilágát hozza el neked gőzölhető formában. Némileg felfedezhetőek benne gyümölcsösebb jegyek is, de semmi, amit konkretizálni is tudnál. Csupán egy kis játékosság, ami még több színt visz a vaper életébe.

Ez az aroma remekül hozza, amit elvársz egy szivarra hajazó ízesítéstől, se többet, se kevesebbet. Minden gond nélkül használhatod akár rendszeresen is, nem fogsz hamar ráunni.

3 Baccos - Manila

Ez egy jól kiegyensúlyozott aromás szivarka íze egy csipetnyi ázsiai stílusú vaníliával.