Boro

Az elektromos cigarettázás esetében a legfontosabb eszköz maga a készülék. Ma már igazán különleges kialakítások közül lehet válogatni, amire az egyik legjobb példa a Boro. Számtalan gyártó kínál hasonló felépítésű készüléket, aminek több előnye is van a “hagyományos” eszközökkel szemben. Ideje a következő szintre emelni az elektromos cigarettázást és tartani a lépést a fejlődéssel. A Boro segítségével teljesen más élmény lesz a gőzölés.

Fedezd fel a prémium eszközök világát, és válaszd ki ma a sajátodat! Ismerd meg a kínálatunkat most!

 

Mindenki megtalálhatja a következő készülékét

Webáruházunkban minden elérhető, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet. A legnagyobb előnye, hogy teljesen személyre lehet szabni a gőzölés élményét, amihez mi minden eszközt meg is adunk az érdeklődők számára. Több kategória termékei közül lehet válogatni. Hatalmas aromapalettával rendelkezünk, amelyek között található longfill, shortfill változat is, de még a nikotinsót is ki lehet próbálni. Természetesen az alaplevek, bázisok sem maradhatnak ki, valamint az olyan fogyóeszközök, mint a porlasztó. A minőségi készülék az alapja mindennek, de ha a tankot szeretnénk cserélni, az is megoldható.

Ha valaki saját maga szeretné összeszerelni az eszközöket, kiegészítőket az alapoktól, ahhoz is minden segítséget megadunk. Számukra a DIY menüpontot ajánljuk, ahol vatták, készre tekert huzalok, akkumulátorok, palástok, driptipek, akkumulátortöltők és ellenálláshuzalok is találhatóak.

A webshop kínálatának kialakítása során a széles termékpaletta mellett a magas minőség is elsődleges szempont volt. Ezért is találhatóak meg csak azon gyártók termékei a felhozatalban, amelyek a piacon a közismertebbek, legnépszerűbbek és legkedveltebbek közé tartoznak. Igaz ez a Boro készülékek kínálatára is, ahol modernebbnél modernebb és szebbnél szebb eszközök találhatóak.

A Boro készülékek a modern elektromos cigarettázás képviselői

Első ránézésre egy kifinomult külsőt fogunk látni, ami letisztult formákkal, modern motívumokkal rendelkezik. Ott van például a Lost Vape Centaurus B80, ami az egyik legnépszerűbb termékünk. A kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a zsebünkbe (ez a Boro készülékek egyik jellegzetessége), mivel nem túl nagy mérettel rendelkezik: csupán 80,8 x 50 x 24,4 milliméter. A teljesítménye is állítható 5 és 80W között, valamint egy 0,42 colos kijelző is található rajta, ahol minden fontosabb paramétert nyomon követhetünk.

Ez csak egy példa volt a rengeteg elérhető lehetőség közül. A legnépszerűbbek közé tartozik még a Veepon Kuka AIO KIT Black, az Across Vape X Dovpo Ethos Boro és a BD Vape X Hirano Design Tycoon Boro is. Mindegyikről elmondható, hogy az akkumulátorkapacitásuk igazán kiemelkedő. Az Across Vape esetében ez a szám 2000 mA, de Centaurust sem kell félteni, ami még bővíthető is.

A Boro készülékek közkedveltnek számítanak a letisztult megjelenésük és magas akkumulátorkapacitásuk mellett azért is, mert igazi multifunkciós eszközöknek számítanak. Minden egyes alkatrészük magas minőséget képvisel. Ha egy ilyet vásárolunk, azzal garantáltan hosszú távon megoldhatjuk a készülék kérdését.

Mindent tud, amit egy elektromos cigarettától elvárunk

A Boro készülék nem éppen egy kezdő eszköznek számít. Haladó és profi vapereknek ajánljuk, akik tudják pontosan, hogy mit keresnek, valamint azoknak, akik kedvelik a modern, innovatív megoldásokat és a multifunkciós termékeket. Böngészd végig Boro készülék kínálatunkat most!