Steam Train

Szeretnél úgy gőzölni, mint egy igazi gőzmozdony? Akkor a lehető legjobb helyen jársz! No nemcsak a gőz mennyisége lesz tökéletes, hanem a minősége és az íze is. Igazi gyümölcsös különlegességek, amelyek még a kevésbé édesszájúak számára is igazán csábítóak lehetnek. Ajánljuk mindenkinek, aki szeretné a megszokott ízeket új köntösben kipróbálni, de azoknak is, akik valami újdonságot keresnek. Extrém kombinációk, szokványos ízek, itt minden megtalálható.

Fedezd fel még ma kínálatunkat, és válaszd ki a számodra megfelelő aromát! Vágj bele most valami újdonságba, garantáltan nem fogod megbánni!

 

Miért éppen nálunk érdemes beszerezni a legújabb aromákat?

Webshopunkban több tucat márka képviselteti magát, több száz aromával. A kínálat hatalmas, de nemcsak a mennyiségre figyelünk oda, hanem a minőségre is. Csak prémiumkategóriás koncentrátumok találhatóak nálunk, amelyek kivétel nélkül megfelelnek minden fogyasztói igénynek. Van köztük olyan, ami a hagyományos ízek között mutat valami újdonságot, innovatív megközelítést, néhány márka pedig igazán extrém kombinációkkal kecsegtet.

Természetesen nemcsak aromák és koncentrátumok találhatóak meg nálunk, hanem minden, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet. Vatták, huzalok, akkumulátorok, valamint hozzájuk tartozó töltő is, de külön, DIY kategóriával támogatjuk azokat a házi “ezermestereket”, akik szeretik saját maguk előállítani az e-cigizéshez szükséges kiegészítőket.

Mindez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis további előnye is van annak, ha nálunk vásárolsz: regisztrált felhasználóink hűségpont rendszerben részesülnek, ami annyit jelent, hogy minden egyes vásárlás után hűségpontokat kapsz, amit aztán kedvezményekre és más ajándékokra lehet beváltani.

Mit tudnak a Steam Train aromák?

Igazi gyümölcsös különlegességekkel lehet találkozni, mint amilyen a bogyós gyümölcsös és kék áfonyás jégkása kombinációja, ezzel igazi hűsítő hatást érhetünk el. Ha valaki valami édesebb élményre vágyakozik, akkor annak a vajkaramellás koncentrátumot tudjuk ajánlani. Ha ez sem elég, akkor ott van a kávé-csokoládés keksz markáns kombinációja. A nyári emlékek visszahozatalára, vagy éppen a hangolódásra pedig kiváló választás lehet a trópusi gyümölcsökből készült koktél ízű aroma.

A Steam Train aromák 60 milliliteres flakonban érkeznek, amiben az aroma 20 millilitert tesz ki. Ezt elég csak feltöltenünk alaplével, összerázni és már akár egyből fogyaszthatjuk is. Gyorsan elkészíthető és elérhető aroma, ami garantáltan felejthetetlen élményt fog nyújtani. Kiváló választás azok számára, akik éppen most térnek át a hagyományos cigarettáról az elektromosra, mivel igazán kellemes ízekkel lehet találkozni a Steam Train jóvoltából. Természetesen a feketeöves vaperekre is gondoltak, nekik az extrém kombinációkat ajánljuk elsősorban.

Az Ízgarancia szolgáltatás itt is elérhető

A Steam Train aromák vásárlása során lehet választani, hogy élünk-e az Ízgarancia szolgáltatással vagy annak VIP változatával. Ez tulajdonképpen arról szól, hogy ha megrendelünk egy aromát, de a fogyasztás során úgy érezzük, hogy nem azt kaptuk, amire számítottunk, akkor visszaküldhetjük azt és a termék árát visszakapjuk kupon vagy hűségpont formájában. A VIP mindenben megegyezik az alapszolgáltatással, a különbség annyi, hogy itt a visszafizetés költségeit is a szolgáltató állja. Tulajdonképpen kockázat nélkül próbálhatod ki akár a Steam Train, akár más gyártó termékeit. Mire vársz még? Próbálj ki most valami újat!