Dinner Lady

A Dinner Lady nem más, mint a végtelen gyümölcstenger adta élvezet egy apró üvegcsébe zárva. Ezen az oldalon megtalálhatod mindazt, amit ez a márka képvisel és kínál. A Dinner Lady aromái száz százalékos felfrissülést nyújtanak minden felhasználónak, így természetesen tökéletes választás édesszájú rajongóknak. A megjelenésében is a könnyed kikapcsolódást sugallják, igazi színkavalkád már maguk az üvegek is. Egyértelmű, ha rájuk nézünk, már garantálva is van a hűs felfrissülés.

Minden egyes termékelnevezésben egyből láthatjuk, mire számíthatunk majd e-cigizés közben. Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

 

A webáruházunk az elektromos cigarettázás minden területén kínál kiegészítőket, legyen szó aromákról, koncentrátumokról, alaplevekről (PG-VG), huzalokról vagy vattákról. De ez még nem minden! Támogatunk minden DIY eszközt is, így tényleg mindent megtalálhatsz webshopunkban, ha te is otthon, saját magad szeretnéd elkészíteni az e-cigizés minden kiegészítőjét. Válogathatsz több tucat márka közül, amelyek mind kiváló, prémium minőséget kínálnak a maguk kategóriájában. Ugyanez igaz a Dinner Lady márkára is, ugyanis igazán különleges termékekről van szó.

Mely Dinner Lady aromák képviselik magukat webáruházunkban?

Ahogy azt már az előzőekben is említettük, a Dinner Lady aromái mind az édesszájú, mind a hűsítő élményre vágyakozó felhasználókat célozza meg. Az ízek, összetevők között nem sok meglepetést fogunk találni, egytől egyig mind ismerős lesz, de az érdekes kombinációknak köszönhetően mégis újszerű lesz az élmény. Sőt, aki azt keresi, még savanyú ízesítéssel is találkozhat. Cseresznye, málna, zöldalma, savanyú alma, hogy csak néhány példát említsünk a felhozatalból. A szürke hétköznapokban ideális nosztalgiát nyújt a meleg, felhőtlen nyárról. Fogyasztásuk minden évszakban ajánlott, hisz télen a hőségre emlékeztet, nyáron pedig a hűsítő hatásának köszönhetően pár percre kizökkenthet minket.

Persze a Dinner Ladytől nem csak gyümölcsös ízek vannak, igaz, a felhozatal többségét ezek adják. Igazi különlegességek, sőt, egzotikus darabok is megtalálhatóak kínálatunkban. Hogy konkrétan melyekről is beszélünk: képviselteti magát a karamell, a kávé, de például fahéj ízesítésű liquid is van. Kifejezetten ajánljuk ezeket annak az elektromos cigarettázó közönségnek, akik valami teljesen új élményre vágynak.

A Dinner Lady aromák kiszerelései elég egységesek. Szinte kivétel nélkül mindegyik 20 milliliteres méretben érhető el. A gyártó angol, így a minőség garantált. Az érlelési idő is mindegyiknél egységes: 1-5 nap között találjuk az ajánlottat.

Előnyök, amiket azért kapsz, ha tőlünk vásárolsz!

A Dinner Lady felhozatalában garantáltan megtalálod a neked tetsző aromát. Természetesen ahogy webáruházunk összes márkája esetében, itt is elérhető az Ízgarancia nevű szolgáltatásunk. Ahhoz, hogy a szolgáltatás előnyeivel rendelkezzünk, csak arra kell odafigyelni, hogy a kosárba helyezés előtt mindenképpen pipáljuk ki a sima vagy a VIP extra egyikét. A szolgáltatásról annyit érdemes tudni, hogy ha esetleg megtörténne veled az, hogy mégsem azt az ízélményt kapod, mint amire számítottál, akkor visszaküldheted nekünk a liquidet. Fontos, hogy ez csak arra az aromára érvényes, ami tényleg nem nyerte el a tetszésed. A kifizetett összeget vagy kupon, vagy hűségpont formájában kapod vissza.

Ez csak egy előny a sok közül, hisz például regisztrált felhasználóink számára hűségpontrendszert biztosítunk. Ha első vásárló vagy, akkor még ajándékkal is kedveskedünk. A házhoz szállítás szinte kivétel nélkül 1-2 munkanapot vesz igénybe.