NikotinSó Booster (NicSalt)

Ahhoz, hogy a tökéletes élményt kapd, számtalan kiegészítő közül lehet válogatni az elektromos cigarettához. Hogy elérjük a megfelelő erősséget, Nikotinsó Boostert (NicSalt) kell használni. Többféle kialakítás, márka és termék érhető el, amelyek mind segítenek abban, hogy a nikotin mennyisége ideális legyen a kész liquidben. Ma már egyszerűen be lehet szerezni a szükséges eszközöket, kiegészítőket, hatalmas termékpalettáról tudunk válogatni.

Böngészd végig a Nikotinsó Booster kínálatunkat, és rendeld meg még ma a számodra megfelelőt! Tekintsd meg a teljes felhozatalt most!

 

Az összes kiegészítő beszerezhető, ami az elektromos cigarettázáshoz kell

A webáruház kínálatában minden megtalálható, amire szükségünk lehet a gőzölés során. Az elektromos cigarettázásnak ez az egyik legnagyobb előnye a hagyományos dohánytermékekhez képest, hogy az egész élményt teljesen személyre szabhatjuk. Az egész művelet azzal kezdődik, hogy kiválasztjuk az ideális aromát, koncentrátumot. Ez akár lehet nikotinsó is, ami egyre népszerűbbnek számít napjainkban.

Az aromák elég széles ízvilággal rendelkeznek. Megtalálhatjuk a klasszikusokat is, mint a menta, citrom vagy más gyümölcsök. Az extrém kombinációkat kedvelők is beszerezhetik az igényeikhez legjobban illeszkedő változatot. Ha pedig valaki az egzotikus gyümölcsöket, ízeket szereti, ő sem fog aroma nélkül maradni. Természetesen az elektromos cigarettázáshoz nem elegendő megtalálni a megfelelő liquidet, minőségi bázisra, alaplére is nagy szükség van. A webshopból rendelhetünk növényi glicerint (VG) és propilén-glikolt (PG) egyaránt, de olyan kiegészítők is elérhetőek, mint a Nikotinsó Boosterek.

Kezdő és tapasztalt vaperek egyaránt beszerezhetik a szükséges termékeket. Az aromák és alaplevek mellett kaphatóak még készülékek, modok, tankok, akkumulátorok, akkumulátortöltők, vatták, huzalok, porlasztók. Ha valaki szereti saját maga összeállítani az egyes kiegészítőket, átszabni az elektromos cigarettát az igényeire, a DIY szekciót ajánljuk figyelmébe.

Különböző Nikotinsó Booster (NicSalt) érhető el

Az egyes liquidek eltérő nikotintartalommal rendelkeznek. Ahhoz, hogy az igényeinkre tudjuk az aromát, a koncentrátumot szabni, Nikotinsó Boostert érdemes használni. Melyik számít a legnépszerűbbnek? Elég sok közkedvelt készítmény érhető el. Az egyik ilyen például az Ultrabio, aminek kétféle változata is elérhető. Mind a kettő 10 milliliteres kiszerelésben érkezik, a nikotinerősségük pedig 20 mg/ml. A PG-VG arányban lehet eltérést tapasztalni. Az egyikhez 30 PG/70VG ajánlott, a másik változathoz pedig 50 PG/50VG. Az Eliquid France Nikotinsó Boostere is jó választás lehet. 50 PG/50VG az ajánlott bázisarány, 20 mg/ml a nikotinerősség és 10 milliliteres a kiszerelés. Ugyanilyen paraméterekkel rendelkezik a francia Tribal Force, az angol Juice Sauz és a szintén francia Revolute.

Ha nikotinerősségben valami gyengébbet keresünk, akkor a ZAP! Juice lehet a megfelelő 10 milliliteres kiszerelés, 30 PG/70VG az ajánlott PG-VG arány és 18 mg/ml a nikotinkoncentráció.

Teljesen az igényeinkre szabhatjuk a gőzölést

Az elektromos cigarettázás legnagyobb előnye, hogy rengeteg kiegészítő, aroma, készülék érhető el. Ha valaki a kisebb eszközöket kedveli, amelyek a hagyományos dohánytermékekre hasonlítanak, olyat is választhat. Aromákból, nikotinsókból több tucat gyártó termékei közül lehet válogatni. Garantáltan megtalálhatjuk azt, ami a legjobban illeszkedik a stílusunkhoz. Fedezd fel a Nikotinsó Booster kínálatunkat most!