Shortfill

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az úgynevezett “Shake and Vape” liquidek, amelyeknél nem kell az érlelési időszakra várni. Egyszerűen feltöltjük alaplével, összerázzuk és máris indulhat a gőzölés. Ezek közé tartoznak a Shortfill aromák is, amelyek kevesebb alaplevet igényelnek, gyorsabb az összekeverés, és hamarabb kezdhetünk bele a pöfékelésbe. Ma már számtalan aroma közül válogathatunk, ha ezt a fajtát részesítjük előnyben.

Ismerd meg Shortfill aroma kínálatunkat, és próbálj ki még ma valami újdonságot! Böngészd végig a hatalmas felhozatalt!

A
B
C
D
E
F
H
I
J
K
N
O
P
S
T
V
W
Z
Szűrés törlése

Ami az elektromos cigarettázáshoz kellhet

Webshopunkban minden eszköz és kiegészítő megtalálható. Több tucat márka, több száz termék, amelyek csak arra várnak, hogy még élvezetesebb és kényelmesebb legyen a gőzölés. Ideális hely azok számára, akik ki szeretnék próbálni az elektromos cigarettát, de az alkalmi gőzölők, sőt, haladók és profik is megtalálhatják azt az újdonságot, amit keresnek. Megoldást nyújtunk akkor is, ha valaki szeretne leszokni a hagyományos dohánytermékekről. Tökéletes választás erre egy minőségi, kellemes Shortfill aroma.

A legnagyobb márkák termékei találhatóak meg nálunk, ilyen például a Vampire Vape is, ami kifejezetten népszerűnek számít az elektromos cigarettázók körében. Kiegészítőkből sincs hiány, mivel egyszerűen beszerezhetőek nálunk az akkumulátorok, huzalok, vatták, akkumulátortöltők is. Ezenfelül támogatunk mindenkit, aki szereti saját maga előállítani otthon az e-cigizéshez szükséges eszközöket. Számukra ajánljuk DIY kategóriánkat, ahol minden megtalálható az elinduláshoz.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük minőségi aromákkal, termékekkel, ezért erősen ajánlott rendszeresen visszanézni hozzánk, hiszen lehet, hogy éppen most érkezett valami újdonság, ami új kedvenc lehet a későbbiekben. Minőségi aromákkal lehet találkozni, amelyek tökéletes gőzölési élményt nyújtanak mindenki számára.

Shortfill aromából sosem elég

Mégis mit jelent az, hogy shortfill egy aroma? Ez is a Shake and Vape liquidek sorát bővíti, ami olyan kiszerelésben érkezik, hogy a nagy része aroma, a maradék helyre pedig az alaplevet kell tölteni. Számtalan minőségi gyártó termékei közül lehet válogatni. Ilyen például a már említett Vampire Vape, de ezenkívül ott van még az Aisu, a Big Drip, a Dinner Lady, a Doozy Vape Co, az Elf Juice, a Flava Junki, a Fresh Vape Co, a Juice Sauz Drifter, a Juice N’ Power, a Just Juice, a Ninja Fruit, a Wick Liquor és a Zap! Juice.

A jól megszokott gyümölcsös ízeken kívül találkozhatunk extrém kombinációkkal és különleges, egzotikus ízekkel is. Általában 60 milliliteres flakont kapunk, amiben 50 milliliter a liquid, a fennmaradó rész pedig az ajánlott arányú alaplé lesz. A Shortfill aromák azért is számítanak közkedveltnek, mert bárhol, bármikor elő lehet őket venni. A feltöltése gyors, nem kell az érlelési idővel foglalkozni, csak összerázzuk és máris indulhat a gőzölés.

Milyen különlegességekkel találkozhatunk?

Érdekes aromákból nincs hiány: ott van például a Big Drip Bubblegum Candy, ami a cukorka, rágógumi és fodormenta ízét kombinálja. Ezenkívül ideális választás lehet még a Dinner Lady Watermelon Slices is, ami a görögdinnye ízvilágát hozza el nekünk. A gyümölcsös vonalat erősíti az Aisu Tokyo Series Double Apple is, ami a zöld- és piros almát kombinálja.

Ez csak néhány példa volt az elérhető lehetőségek közül. Mindenképpen érdemes végignézni az egész kínálatot, hiszen könnyen megtalálhatjuk a következő kedvencünket.