[Kifutott] Air Factory

Ebben a kategóriában az Air Factory márka prémiumminőségű aromái találhatóak meg igazán baráti kivitelekben. Az Air Factory termékek leginkább az édesszájú, gyümölcsös ízeket kedvelő felhasználókat célozza, ugyanis a felhozatalban megtalálhatjuk a görögdinnye, a málna, de még a csokoládés aprósütemény élményeit is. Garantáltan minden érzékedet rabul fogja ejteni, hisz felidézi kedves emlékeidet.

Ha valami újdonságra vágysz, de kerülni szeretnéd az extrém ízvilágokat, akkor mindenképpen érdemes végigböngészni az aktuálisan elérhető felhozatalt. Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

Webáruházunk az elektromos cigarettázás teljes palettáján kínál kapcsolódó kiegészítőket: aromákat, különböző koncentrátumokat, alapleveket (PG-VG), vattákat, huzalokat. Továbbá mindenféle DIY eszközöket is megtalálsz nálunk, amennyiben szeretnéd te saját magad elkészíteni a megfelelő elektromos cigarettázáshoz szükséges kiegészítőket. Jelenleg több tucat aromamárkát kínálunk, amelyek mind prémium minőséget képviselnek a saját kategóriájukban. Ebbe a felhozatalba tökéletesen illeszkednek az Air Factory aromák is.

Milyen Air Factory termékek elérhetőek jelenleg?

Ahogy azt már a rövid bevezetőnkben említettük, az Air Factory aromái a gyümölcsös, édesszájú elektromos cigaretta felhasználókat helyezi fókuszba. Egyik kiemelkedő ízük a csokoládés, amely segít feleleveníteni a délutáni nassolás nyújtotta megnyugvás érzetét. Ki ne szeretné a csokoládét? Ízvilágának köszönhetően az egyik legkedveltebb termék. Ha egy hasonlóan gyümölcsös, “nassolós” márkát szeretnénk alapul venni, amely szintén megtalálható kínálatunkban, az Air Factory aromáit leginkább a Big Mouth felhozatalához tudnánk hasonlítani.

De ne álljunk meg csak a csokoládénál! A gyümölcsös oldalt erősítve megtalálhatjuk a görögdinnyét, valamint a kék málnacukros sütemény ízű aromát is. Ha nyáron egy könnyed ízélményre vágysz, vagy épp ellenkezőleg, a rossz időben vissza szeretnél utazni a nyári időszakban akár csak percekre is, tökéletes választás a görögdinnyés változat. Erősségüket tekintve nem tartoznak az extrém kategóriába, ezért is javasoljuk könnyed napsütéses nosztalgiázáshoz.

A kiszereléseket vizsgálva mind 15 milliliteres, mind 30 milliliteres változatban is megtalálhatod a számodra ideális terméket. Elkészítésük gyors, hisz elég csak feltölteni a flakont alaplével, összerázzuk, és akár rögtön, perceken belül fogyasztható is. A keverési arány 15-15% a legtöbb Air Factory termék esetében.

Milyen előnyökkel jár, ha tőlünk vásárolsz?

Ha az Air Factory aromái között válogatsz, ugyanúgy ezen termékeknél is elérhető az Ízgarancia szolgáltatásunk. Ehhez nincs más teendőd, mint a kosárba rakásnál kiválasztani az Ízgarancia vagy Ízgarancia VIP extra szolgáltatást. Vedd át az aromát, keverd be a keverési arány alapján, ami az Air Factory termékeinél általában 15-15%. Kóstold meg, amennyiben elnyerte tetszésed, semmi teendőd, de ha mégsem vagy megelégedve, töltsd ki Ízgarancia űrlapunkat. Csak azt a liquidet küldd vissza, amelyik nem ízlett. Jóváírjuk az aroma árát levásárolható hűségpontban vagy kuponban.

Az előnyök sorát erősíti hűségpont rendszerünk, amely regisztrált felhasználóink számára érhető el, valamint új vásárlóink is ajándékban részesülnek. Házhoz szállításunk gyors, 1-2 munkanapon belül megkapod a kívánt terméket, valamint akár utánvéttel is fizethetsz. Számunka fontos, hogy vásárlóink gyors, minőségi kiszolgálást kapjanak, valamint a hosszú távú elégedettség is kiemelt faktor.