Juice Sauz Drifter

Gyümölcsös különlegességekből egyszerűen sosem elég. Hatalmas kínálatot hoz el számunkra a Juice Sauz Drifter, aminek a termékpalettájában különböző gyümölcsöket, egzotikus kombinációkat és jól megszokott ízeket találhatunk, néhány igazán szokatlan mixszel kiegészítve. Kezdő és tapasztalt elektromos cigarettázók számára is ajánlott kipróbálni a gyártó felhozatalában található aromákat, koncentrátumokat.

Fedezd fel a Juice Sauz Drifter hatalmas kínálatát, és szerezd be még ma a legújabb kedvencedet! Próbáld ki minél hamarabb a gyümölcsös ízek világát!

 

Aromák, koncentrátumok minden ízvilágból

A webáruház kínálatában többféle liquidet meg lehet találni. Ezek közé tartoznak a minőségi shortfill aromák is, amelyek különlegessége az, hogy nem kell az érlelési idővel bajlódni, csak feltöltjük a flakont alaplével, felrázzuk, és máris lehet fogyasztani. Idetartozik a Juice Sauz Drifter is, ami igazán közkedveltnek számít a felhasználók körében. Emellett a különböző kiegészítőket is egyszerűen beszerezhetjük.

A webshopban megtalálhatóak a bázisok, alaplevek, tankok, porlasztók, készülékek és más eszközök is. Ha valaki szereti saját maga összerakni az egyes alkatrészeket, akkor a DIY kategóriából mindent beszerezhet, ami ehhez szükséges. Kezdő, haladó és tapasztalt vaperek egyaránt megtalálhatnak mindent, ami elengedhetetlen az elektromos cigarettázáshoz.

A vapelés egyik legnagyobb előnye a hagyományos cigarettákhoz képest (amellett, hogy sokkal egészségesebbek), hogy teljesen személyre szabhatjuk a teljes élményt. Számtalan gyártó termékei között válogathatunk, többféle készüléket használhatunk az aroma, koncentrátum elfogyasztására is. A liquidek is eltérő méretben, ízvilágban érhetőek el. Az egyik legnépszerűbb kategóriának a gyümölcsös ízek számítanak. Ezek közé tartozik a Juice Sauz Drifter is.

Juice Sauz Drifter: gyümölcsös ízekből sosem elég

Nem hiába ez számít az egyik legnépszerűbbnek, hisz az egyszerű áfonyától kezdve az ananász-mangó-őszibarack kombinációján keresztül a cseresznyéig minden elérhető, de ez csupán csak a jéghegy csúcsa. Ott van például a Juice Sauz Drifter Bar Juice Cream Tobacco is, ami a vaníliás dohány ízét hozza el nekünk. A hétköznapi, megszokott kombinációk sorát erősíti a Juice Sauz Drifter Bar Juice Apple Peach, ami almából és őszibarackból tevődik össze.

Ha valami egzotikusra vágyunk, akkor a kivi-maracuja-guava egyvelegét kell választani, amit a Juice Sauz Drifter Bar Juice Kiwi Passion Guava Ice személyében lehet megtalálni. Ráadásul hűsítő is található benne, hogy még frissítőbb legyen az egész élmény. Ha pedig felfrissülés, akkor a Juice Sauz Drifter Bar Juice Pink Lemonade sem maradhat ki, ami egy citromos és grapefruitos limonádé ízű e-liquid hűsítővel.

A Juice Sauz Drifter aromák 120 milliliteres flakonban érkeznek, amiben 100 milliliter kész nikotinmentes e-liquid található. Ha nikotinos liquidet akarunk elkészíteni, akkor a maradék 20 milliliter helyet nikotinos alaplével kell feltölteni, majd összerázni és rögtön szívható is lesz. Ha nikotinmentes koncentrátumot akarunk, akkor nikotinmentes alaplevet kell hozzáadni a maradék 20 milliliter helyre.

Érdemes kipróbálni az újdonságokat

A webáruház kínálata folyamatosan bővül, ami azt jelenti, hogy a Juice Sauz Drifter termékei közé is érkeznek új változatok, kombinációk. Ezért is ajánlott rendszeresen visszanézni, hogy semmiről ne maradjunk le. Böngészd végig a teljes kínálatot még ma!