Full Moon

Ki ne szeretné a hűsítő, frissítő gyümölcsöket, pláne, ha egzotikus darabokkal is találkozhatunk? Vannak az elektromos cigarettázók között jól bevált ízek, de az újdonságoktól sem szabad elzárkózni, amik például a Full Moon kínálatában megtalálhatók. Ha szeretnél kipróbálni valami igazán frissítőt és nagy szerelmese vagy a gyümölcsöknek, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Egy ilyen aroma segítségével könnyedén kiszakadhatunk a szürke hétköznapokból, és ha ugyan csak pár perc erejéig, de kikapcsolódhatunk és új lendületet vehetünk a nap hátralévő részéhez.

Fedezd fel te is a Full Moon különleges felhozatalát, és próbálj ki valami újat még ma!

 

Nálunk mindent megtalálhatsz!

Webáruházunk legfőbb célja, hogy minden profi, haladó, kezdő és kíváncsiskodó elektromos cigarettázó megtalálja a számára megfelelő termékeket és eszközöket. Ehhez elengedhetetlen az, hogy prémium minőségű aromákat, kiegészítőket kínáljunk. Felhuzatalunkban megtalálható minden népszerű márka, de újdonságokkal is lehet találkozni. Több tucat márka, több száz aroma, és akkor még a kiegészítőkről nem is beszéltünk. Huzalok, akkumulátorok és hozzá tartozó töltők, vatták, de még alaplevek is kaphatóak nálunk.

Sőt, még azok is megtalálhatják a helyüket, akik szeretik saját maguk előállítani az elektromos cigarettázáshoz szükséges eszközöket. Nekik ajánljuk kifejezetten a DIY szekciót, ahol minden segítséget és eszközt meg lehet találni, hogy a saját igényeink és stílusunk szerint készíthessünk el minden alkotóelemet. A kínálatunkat minden kategóriában folyamatosan bővítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni webshopunkba.

A Full Moon gyümölcsös ízei

Vannak olyan kombinációk, amelyek egyszerűen kihagyhatatlannak számítanak, és ha egyszer kipróbáljuk őket, nagyon nehéz lesz megválni tőlük, mivel garantáltan el fogják nyerni tetszésünket. A gyümölcsök abszolút ide tartoznak, mivel vannak köztük jól bejáratott ízek, de mégis lehet olyan mixeket összeállítani belőlük, amelyek újdonságként hatnak. Hogy pár konkrét példát is említsünk: mangó-ananász és egy kis piros gyümölcs, de itt van még az alma-görögdinnye-málna is. Már önmagában csak az olvasástól is elindul az ember nyáltermelése.

Természetesen a Full Moon felhozatalában különlegességekkel is találkozhatunk, mint a banán, őszibarack és rágógumi kombinációja. De ha nem elég a gyümölcsökből, akkor itt egy igazán tömény mix: a Dark Infinityben szinte mindent megtalálhatunk, mivel van benne ribizli, fekete cseresznye, erdei szamóca, málna, eper és egy kis plusz nasi, a vattacukor.

A Full Moon aromák általában 10 milliliteres kiszerelésben kaphatók, az ajánlott keverési arány 10-15%. Érlelési idővel is érdemes számolni, általában 3-7 napra kell számítani.

A Full Moon aroma beszerzésére a legjobb hely

A vásárlás webáruházunkban kifejezetten egyszerű, sőt, további kényelmi funkcióval is várunk mindenkit. A regisztrációs lehetőséggel érdemes élni, mivel így a későbbi vásárlások is sokkal gyorsabbak lehetnek. Mindemellett elérhető például az Ízgarancia szolgáltatás is minden egyes aromához. Ez annyit jelent, hogyha nem azt kapod, amit eleinte elvártál az adott íztől, akkor azt visszaküldheted hozzánk és mi kupon vagy hűségpont formájában jóváírjuk azt. Ha már hűségprogram: minden egyes vásárlás után pontokat gyűjthetsz, amelyeket különböző ajándékokra és kedvezményekre lehet beváltani.

Mindemellett még a szállítás is ingyenes, ha 20.000 forint felett vásárolsz. Új vásárlóinkat pedig ajándék 100 milliliteres VG-vel várjuk.