Készülék

Az elektromos cigarettázáshoz természetesen a legfontosabb eszköz maga a készülék. Ma már többféle kialakítás közül lehet válogatni, így garantáltan mindenki megtalálhatja azt, ami az igényeinek megfelel. Kényelmes, kompakt készülékek is elérhetőek. Ezzel hatékonyan lehet leváltani a hagyományos dohánytermékeket, egyszerűbb lesz az e-cigizés és a széles aromakínálatot is élvezhetjük. Könnyű kezelhetőség, hosszú távú megoldás – ez vár rád termékeinkkel.

Fedezd fel készülékkínálatunkat és válaszd ki a számodra megfelelő terméket most! Böngészd végig a felhozatalt még ma!

Minden megtalálható az elektromos cigarettázáshoz!

Webshopunkban több tucat márka több száz termékei közül lehet válogatni. Konkrétan minden megtalálható ahhoz, hogy valaki elhagyja a hagyományos dohánytermékeket és az elektromos változatra térjen át. Természetesen nemcsak számukra érdemes nálunk böngészni, hanem minden alkalmi, kezdő, haladó és profi e-cigizőnek is. Rengeteg újdonság érhető el, amelyekkel még kellemesebb lesz az elektromos cigarettázás.

Természetesen az egésznek az alapja a megfelelő készülék, ami lehet akár egy minőségi POD is. Ezenkívül még több kategória felhozatalából is lehet válogatni: különleges, egzotikus és hétköznapi aromák, longfill és shortfill liquidek, nikotinsó, bázisok, porlasztók, tankok várnak, és azt is támogatjuk, ha valaki saját maga szereti elkészíteni a szükséges eszközöket és kiegészítőket. Nekik a DIY szekciót ajánljuk, ahol minden megtalálható az elinduláshoz.

A legjobb, legismertebb és legnagyobb gyártók termékei érhetőek el nálunk. Ez igaz az aromáktól kezdve a különböző kiegészítőkön át egészen a készülékekig. Érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk, mivel a kínálat folyamatosan bővül. Az újdonságokat pedig nem szabad kihagyni, lehet éppen a következő kedvencünket találjuk meg az egyik aroma vagy készülék személyében.

A készülék mindennek az alapja

Hiába egy különleges aroma vagy egy nagyon jó kiegészítő, ha nincs készülék, akkor nincs gőzölés sem. Kínálatunkban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. Ilyen lehet például a Lost Vape Ursa Nano Pro Pod is, aminek több változata is elérhető nálunk. Ez egy könnyű, 49,5 gramm súlyú termék, aminek a tankkapacitása 2,5 ml. Alumínium ötvözetből készült, így egy igazán tartós megoldásról beszélünk. A levegőzés állítható, a töltése pedig gyors, USB Type-C kábelen keresztül történik. Rendelkezik rövidzárlat, túltöltés és túlmelegedés elleni védelemmel is.

Az akkumulátor beépített, 900 mAh kapacitású, az ajánlott teljesítménytartomány pedig 9-25W. Ha valaki nagyobb teljesítményre vágyik, számukra az Oxva Xlim Pro Pod lehet az ideális választás. A kijelzője 0.42” OLED, az akkumulátor 1000 mAh, a teljesítménytartománya pedig 5-30W. Kicsivel nehezebb, mint az előző készülék (66 gramm), de nagyobb teljesítményre is képes, modernebb hatást eredményez.

Nem csak a számokat érdemes megnézni, amikor elektromos cigarettát vásárolunk. A megjelenés, a forma legalább ilyen fontos, hisz nem mindegy, milyen a fogása, milyen a gőzölési élmény. Ma már többféle szín, méret és kialakítás közül lehet válogatni.

Egyszerű a beszerzés

Webáruházunkban pár perc alatt le lehet adni a rendelést. Érdemes a regisztráció lehetőségével élni, mivel így a hűségprogramban is részt lehet venni. Minden egyes vásárlás után hűségpontok járnak, amelyeket különböző kedvezményekre, ajándékokra lehet beváltani. Nincs ez másképp a készülékek esetében sem, amelyek közül ha kinézünk egyet, pár napon belül már használatba is vehetjük. Ismerd meg hatalmas kínálatunkat!