Longfill

Az egyik közkedvelt aromatípusnak ma már az úgynevezett “Shake and Vape” liquidek számítanak. Ez tulajdonképpen annyit jelent, hogy elég csak felrázni és azonnal elkezdhetjük a gőzölést. Ezen belül is két fő kategóriát különböztetünk meg, amelyeknek az egyik képviselője a Longfill aroma. A töltésük hosszabb és több alapfolyadékot igényel, ehhez elegendő egy jól kiválasztott PG-VG folyadék, összerázzuk és máris jöhet a gőzölés.

Fedezd fel a Longfill aroma kínálatunkat, és válaszd ki ma a számodra megfelelő liquidet! Böngészd végig és élvezd a gőzölés nyújtotta előnyöket!

3
5
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
R
S
T
V
W
Y
Z
Szűrés törlése

Minőségi kínálat egy helyen

Webáruházunk kínálatában több tucat márka több száz termékével találkozhatsz. Nálunk minden megtalálható, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet. Tökéletes hely a kezdőknek, hobbi gőzölőknek, haladóknak és profi e-cigiseknek egyaránt. Szeretnél leszokni a hagyományos dohánytermékekről? Kezdd el a folyamatot egy jól kiválasztott, kellemes aromával!

Webshopunkban nemcsak aromák és koncentrátumok, de emellett különböző eszközök, vatták, huzalok, akkumulátorok, akkumulátortöltők is megtalálhatóak. Sőt, ezenfelül még támogatjuk azokat is, akik szeretik saját maguknak, otthon előállítani az elektromos cigarettázáshoz szükséges eszközöket. Nekik kifejezetten a DIY kategóriát ajánljuk.

Kínálatunkban kizárólag minőségi termékek találhatóak. Célunk az, hogy minden vásárló tökéletes elektromos cigarettázási élményben részesüljön. Ehhez elengedhetetlen az, hogy hatalmas ízpaletta legyen elérhető. A közkedvelt, hétköznapi kombinációktól kezdve az egzotikus változatokon át az extrém ízekig minden megtalálható.

A Longfill aromák hatalmas kínálata

Kínálatunkban több tucat, kifejezetten Longfill aromákat készítő gyártóval lehet találkozni. Ilyen például a gyümölcsös ízeket és felfrissülést ígérő Big Mouth, de ha édességről van szó, akkor a Barehead termékeit sem szabad kifelejteni. Ha valami komolyabb, elegáns élményre vágyunk, arra tökéletes választás a Dampflion vagy a Don Cristo, ami a hagyományos dohányos ízeket hozza el teljesen új köntösben.

Ha valaki a mentolos ízt kedveli, az semmiképpen se hagyja ki az Evergreen vagy a Mints aromáit. Lehűlés és desszert egyszerre? Ez csak a Go Bears lehet, de a Nitro’s Cold Brew is ugyanígy ide tartozik. Prémium minőségből sincs hiány, ami az IVG termékeinek köszönhető.

Hogyan működnek a Longfill aromák?

Mint ahogy azt már a bevezetőben is írtuk, a használata és fogyasztása roppant egyszerű. Elég csak felönteni, felrázni és máris indulhat a gőzölés. A Longfill aromákat egyaránt ajánljuk a nikotinos és nikotinmentes elektromos cigarettázók számára is.

Általában minimum 50 vagy 60 milliliteres kiszerelésben fogunk egy flakont kapni, amiben 10, 12 vagy 15 milliliter aroma található. Fontos, hogy feltöltés előtt mindenképpen olvassuk el, hogy az adott termékhez mi az ajánlott keverési arány, mivel ez gyártónként és ízenként is eltérhet. Ha túl sok az aroma, azaz kevés az alapfolyadék, akkor túl erős és tömény lehet az élmény, ha pedig a másik véglet valósul meg, akkor lehet, ízetlen lesz a liquid.

Természetesen minden kellemetlenséget elkerülhetünk, ha betartjuk a gyártói ajánlásokat. A tökéletes élményben mi magunk is segítünk, ugyanis elérhető az Ízgarancia szolgáltatásunk minden egyes aromához. Ez annyit jelent, hogyha ez is bekerül a kosárba és végül mégsem nyeri el a tetszésünket az íze, akkor visszaküldhetjük, az árát pedig kupon vagy hűségpont formájában visszakapjuk. Böngészd végig Longfill aroma kínálatunkat még ma!