[Kifutott] Journey

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye, hogy különböző aromákat kóstolhatunk meg. Ezek között élen járnak a gyümölcsös ízek, amelyeket a Journey is előszeretettel képvisel, de ez csupán csak a jéghegy csúcsa ennél a márkánál: különlegesebbnél különlegesebb ízekkel találkozhatunk, igazi extrém édességekkel és hajmeresztő kombinációkkal. A Journey kifejezetten azoknak ajánlott, akik szeretnek kísérletezni, újdonságokat kipróbálni vagy éppen most ismerkednek az elektromos cigarettázás élményével.

Ismerd meg még ma a Journey ízeit, és próbálj ki valami újdonságot!

 

Aromák széles tárháza

Webshopunkban a legkülönfélébb aromákkal és koncentrátumokkal lehet találkozni, pár példát említve: a klasszikus, hagyományos gyümölcsös ízektől kezdve a népszerű kombinációkon át egészen az extrém, egzotikus változatokig. Fontos kiemelni, hogy kínálatunkban kizárólag prémium gyártók és márkák képviseltetik magukat, hisz kiemelt szempont számunkra, hogy minden egyes vásárlónk tökéletes élményben részesüljön. Természetesen nemcsak aromákkal és koncentrátumokkal lehet nálunk találkozni, hanem minden eszközzel és kiegészítővel, ami az elektromos cigarettázáshoz elengedhetetlen: huzalok, vatták, alaplevek, bázisok, akkumulátorok és hozzá tartozó töltők.

Gondoltunk azokra is, akik szeretik saját maguk elkészíteni az e-cigizéshez szükséges eszközöket, nekik a DIY kategóriát ajánljuk, ahol minden apró szerszám, kiegészítő, termék megtalálható ahhoz, ami az elinduláshoz vagy a következő szintre lépéshez szükséges.

Folyamatosan igyekszünk minden kategóriánk felhozatalát bővíteni, új márkákat elhozni, így kifejezetten érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk, hogy senki ne maradjon le semmilyen újdonságról, új lehetőségről.

A különleges ízek királya: a Journey

Ha megnézzük a Journey kínálatát, akkor azt láthatjuk, hogy a “hagyományos”, népszerű ízek mellett igazi extrém, különleges változatokkal is találkozhatunk. Előbbihez tartoznak egyértelműen a cseresznye-meggy, papaya-görögdinnye-kaktusz-mangó kombinációk, amelyekkel a gyümölcsös ízek szerelmesei elégíthetik ki igényeiket. De térjünk át a Journey igazi erősségére: a különleges mixekre.

Kezdjük egy markáns kombinációval: a csonthéjasok és dohány keveréke, ami igazi, dohányos élményt nyújt, de a csonthéjasoknak hála mégis lesz benne valami különlegesség, kivételes ízélmény. Maradjunk a dohánynál: ha valaki szereti a gyümölcsös ízek kombinációját, neki tökéletes választás lehet a cseresznyés dohány aroma választása. Édesszájúak figyelmébe ajánljuk a porcukros és sárgabarack lekváros fánk változatot, amivel garantált a kikapcsolódás, és már a leírástól összefut a nyál a szánkban. Ha mindez nem lenne elég, akkor még megfejelhetjük az eddigieket a fehér csokoládés-vaníliakrémes-kókuszos-pirított mandulás-rumos kombinációval.

Természetesen mindez csupán pár darab a kínálatból, érdemes alaposan végignézni a Journey termékeit.

Miért pont nálunk ajánlott beszerezni a kívánt aromákat?

Akár a Journey egyik ízét választjuk, vagy valamelyik másik gyártót, a regisztráció lehetőségével érdemes élni, mivel számtalan előnnyel jár. Ott van egyrészt a hűségprogramunk, ami azt jelenti, hogy minden egyes vásárlás után hűségpontokat adunk, amelyeket aztán különböző kedvezményekre és ajándékokra lehet beváltani. Másrészt az Ízgarancia szolgáltatás segítségével, ha a megrendelt termék nem nyeri el tetszésed, visszaküldheted nekünk és az árát megtérítjük kupon vagy hűségpont formájában. Szerezd be még ma kedvenc aromáidat!