[Kifutott] 5-Senses

A 5-Senses aromák igazán beszédes nevet kaptak. Hiszen akárhonnan is nézzük, az elektromos cigarettázás nem egy olyan dolog, ami csak egy-egy érzékünket ragadja meg. Amennyiben jó aromát használsz, nagyon könnyen előfordulhat, hogy egy jó pillanatban akár egy relaxációs gyakorlatot is kivált a gőzölés.

Hogy miért? Mert minden érzékedet rabul ejti! Felidézi benned a legjobb emlékeket az ízekkel, az illatokkal, és olyan helyekre tud visszarepíteni ezzel, ahol igazán boldognak és könnyednek érezhetted magad. Ezt tudja neked nyújtani a 5-Senses aroma család.

1. Látás

A 5-Senses termékek elsőre a szemre hatnak. Amikor kifújod az elektromos cigaretta gőzét, teljesen más élményben van részed, mint a hagyományos dohányzásnál. Ez a füst tömör, eszméletlenül szépen gomolyog. Kicsit olyannak érezheted magad, mint Szürke gandalf, amikor kifújt egy egész csatahajót. Mikor nézed a gőzt, ahogy átszűrődik rajta a fény, szinte teljes nyugalmi állapotba lehet kerülni. Kicsit talán olyan hatással van ránk, mint az ősemberekre a tábortűz lángjainak bámulása. Piehntető, megnyugtató és kielégítő érzés egyszerre.

2. Ízlelés

Az aromák és koncentrátumok nagyon intenzív ízeket tudnak adni az e-liquidnek. Márpedig egy jól eltalált íz olyan emlékeket is felidézhet bennünk, amiket már valójában régen elfeledettnek hittünk. Emlékszel még, milyen volt először macaront kóstolni? Vagy hogy milyen íze volt a szivarnak, amit a haverod hozott haza egy távoli nyaralásról? Megvannak még a régi vízipipát körbeülős estéknek a legjobb poénjai? Ezek tipikusan olyan dolgok, amiken nem gondolkozol el minden nap nosztalgiázva, de mégis nagyon jólesik feleleveníteni őket.

3. Szaglás

Az aromaanyagok nemcsak az ízekért felelősek, hanem nagyon kellemes illatokat is kölcsönöznek a liquidnek és a kifújt gőznek is. Amikor valahol elkezdesz elektromos cigarettát szívni, sokkal kevesebb undorodó tekintettel és felhúzott orral kell majd szembenézned a kifújt gőz illata miatt, mint a hagyományos cigaretta szívása esetében. Itt ugyanis nemcsak a dohány és a papír égése során keletkező kellemetlen füstök szagával kell szembenézni, hanem olyan kellemes illatokat produkálhatsz, amiből mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Megtalálhatod a nagyi almáspitéjére emlékezetőt, a citromos krémes süteményre hajazót, vagy találhatsz olyat is, ami miatt szinte azt érzed, hogy gyümölcsbe fogsz harapni, de biztosan akad olyan is, ami a kedvenc italodra vagy koktélodra emlékeztet.

4. Tapintás

Azoknak, akiknek az elektromos cigarettázás nem csak a függőségük kielégítésére vagy kiváltására szolgál, többet jelent sokkal, mint egy sima eszköz. Amikor kipróbálunk egy új aromát, vagy valamilyen kis javítás után újra az elvárt gőzennyiséget kapjuk, nagy elégtétellel tudjuk nyugtázni az eredményeket. Ahogy megfogjuk az elektromos cigarettát, abban már alapvetően is van egy bizonyos rituális érzékiség, ami az ízek és illatok segítségével tud minket teljesen más dimenziókba, szinte meditációs állapotba repíteni.

5. Hallás

Csukd be a szemed és képzeld magad egy csendes, kellemes helyre. Hanyatt fekszel és nincs semmi más, csak Te, az e-cigid és a kedvenc ízesítésű e-liquided. Mikor teljes a nyugalom, tisztán hallható, ahogy szívod a cigarettát, átalakul a liquid gőzzé, majd kifújod a kellemesen lágy gőzt, és kezdődhet minden elölről. Talán a tibeti szerzetesek is ehhez a hanghoz folyamodtak volna a meditáció során, ha lett volna lehetőségük évszázadokkal ezelőtt e-cigit szívni.