VG - Növényi Glicerin

Nézd végig VG - növényi glicerin felhozatalunkat, és válaszd ki még ma az ideális kiszerelést és márkát!

A tökéletes elektromos cigaretta élményért elengedhetetlen, hogy megtaláljuk az ideális PG-VG arányt. Utóbbit nem lehet kihagyni, így a beszerzésről is gondoskodni kell minden e-cigarettázónak. Szerencsére nem kell aggódni, mivel a beszerzésük manapság már gyerekjáték. Természetesen egyik sem fontosabb a másiknál, a VG is ugyanúgy szükséges a megfelelő gőzölési élményhez. A VG szintén egy színtelen folyadék, amit az élelmiszeriparban is használnak. Kellemes böngészést kívánunk!

 

Minden alapfolyadék egy helyen

Webáruházunkban minden olyan termék megtalálható, amire az alkalmi, kezdő, haladó és profi e-cigarettázóknak szüksége lehet az ideális gőzöléshez. Konkrétan minden elérhető, az alapoktól és bázisoktól kezdve az aromákon át a cserélhető akkumulátorokig és töltőkig. Ez a kínálatunknak csak az “egyik oldala”, mindemellett támogatunk minden DIY eszközt, mivel sokan szeretik saját maguk otthon előállítani az összes olyan alkotóelemet, ami elengedhetetlen a tökéletes elektromos cigarettázáshoz.

Webshopunkban kaphatóak vatták és huzalok, flakonok, tűk, mérőpoharak, de mindez csak a jéghegy csúcsa. Célunk, hogy minden felmerülő igényt ki tudjunk elégíteni, amit jól mutat széles aromafelhozatalunk is. A legnagyobb és legnépszerűbb márkák találhatóak meg kínálatunkban, továbbá folyamatosan bővítjük azt újdonságokkal, ezért érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk. Az alap, “kötelező” ízektől kezdve az egzotikus mixekig minden beszerezhető nálunk.

Természetesen a tökéletes ízélményhez elengedhetetlenek az alaplevek és bázisok, mint amilyen a növényi glicerin is.

Miben segít a VG - növényi glicerin?

A növényi glicerin a PG-hez hasonlóan színtelen folyadék, amelyet édesítőszerként és sűrítőként használnak az élelmiszeriparban. Növényi olajokból származik, így kifejezetten ajánljuk vegetáriánusok számára is. A VG biztonságos az emberek számára mind belélegzésre, mind lenyelésre. A növényi glicerin elsősorban a gőzért felelős, azon belül azért, hogy mennyire lesz erőteljes és sűrű. Ha valaki szereti a nagy gőzzel járó e-cigizést, annak érdemes a keverésnél több VG-t használni.

Felhozatalunkban többféle kiszerelésben kapható, és mivel az elektromos cigarettázáshoz, az aromákhoz elengedhetetlen kiegészítőről van szó, így érdemes a nagyobb méretet választani. Ha valakinek fontos a hordozhatóság, hogy mindig kéznél legyen egy üvegcse növényi glicerin, azoknak a 100 vagy 200 milliliteres változatot ajánljuk. Mindenki másnak érdemes a legalább 500 milliliteres vagy 1 literes kiszerelést választani, hogy hosszú ideig ne fogyjon ki.

Prémiumminőségű termékekkel is lehet találkozni, több kiváló márka is képviselteti magát kínálatunkban: Eliquid France, Supervape, Sevap, Revolute és Cristal Vape. Érdemes ezeket is kipróbálni, ha már valaki tapasztalt aromafelhasználó, mivel teljesen más élményt tudnak nyújtani az “átlagos” változatokhoz képest.

A növényi glicerint nálunk érdemes beszerezni

Minden olyan termék és kiegészítő megtalálható kínálatunkban, ami csak felmerülhet az elektromos cigarettázás során. Sőt, ez még nem minden: aromák esetében elérhető nálunk az úgynevezett Ízgarancia szolgáltatás, ami azt jelenti, hogyha nem vagy elégedett az élménnyel, akkor visszaküldheted hozzánk a készítményt és mi megtérítjük az árát kupon vagy hűségpont formájában.

Ezért is érdemes a regisztráció lehetőségével élni, hogy a vásárlás a későbbiekben is gyors legyen, valamint különleges kedvezményeket vegyél igénybe. Szerezd be még ma a szükséges termékeket!