Elf Juice

Különböző aromából és koncentrátumból nincs hiány a piacon. Az egyik népszerű típus az úgynevezett “Shake and Vape” liquidek, amelyeket már csak azért is szeretnek, mert ahogy a neve is mutatja, elég csak feltölteni alaplével, összerázni és máris fogyasztható. A rázd és keverd kategórián belül két fő fajtát különböztetünk meg: Shortfill és Longfill. Előbbihez tartozik egyik közkedvelt aroma, az Elf Juice. A töltésük rövidebb, kevesebb alapfolyadékra van szükség, a gőzölést is hamarabb elkezdhetjük, és rengeteg izgalmas íz vár ránk.

Fedezd fel kínálatunkat most! Válogass az Elf Juice felhozatalából!

 

Minden, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet

Webshopunkban minden olyan eszköz megtalálható, ami a tökéletes gőzöléshez kell. Több tucat márka több száz termékkel, rengeteg eszköz és kiegészítő. Konkrétan mindent meg lehet nálunk vásárolni, amire a kezdő, haladó, hobbi és profi elektromos cigarettázóknak szüksége lehet. Gondolunk itt az aromákra, koncentrátumokra, amelyek közül kiemelkednek a minőségi Shortfill liquidek. Ezenkívül elérhetőek vatták, akkumulátorok, akkumulátortöltők és huzalok.

Ha valaki szereti saját magának elkészíteni a gőzöléshez szükséges eszközöket és kiegészítőket, nekik a DIY szekciót ajánljuk, ahol minden termék elérhető ahhoz, hogy otthon tudjunk “barkácsolni”. Természetesen nemcsak arra figyelünk oda, hogy a kínálatunk minél szélesebb legyen, hanem a minőség is elsődleges. Kínálatunkban csak közkedvelt és prémiumkategóriás termékek találhatóak meg. Mindenki garantáltan meglelheti a számára megfelelő aromát, koncentrátumot és más kiegészítőt.

Ha gyümölcsös kikapcsolódás, akkor Elf Juice

Az Elf Juice palettáján számtalan ízkombinációval találkozhatunk. Ott van például az Elf Juice Peach Ice, ami egy őszibarack ízű E-Liquid hűsítővel. Tökéletes választás a nyári hőségben, ha szeretnénk egy kicsit lehűlni, de zord időben is ideális lehet, ha újra a nyaraláson szeretnénk magunkat érezni. Édesszájúak is megtalálhatják az ideális aromát: ilyen például az Elf Juice Strawberry Ice Cream, ami egy eperfagylalt ízű E-Liquid, hűsítővel.

Egzotikus kombinációkból sincs hiány: az Elf Juice Kiwi Passion Guava a kiwi-passiógyümölcs-guava egyvelegét hozza el nekünk, ami szintén tökéletes választás minden helyzetben. A gyümölcsökben sosem lehet csalódni: garantálják a felfrissülést, beindíthatjuk vele a napunkat, ha döcögős a reggel, kikapcsolódhatunk ebédszünetben, lezárhatjuk a munkanapot és még a party motorját is berúghatjuk a segítségével.

Nyári kombinációkat is találhatunk, mint amilyen az Elf Juice Pink Lemonade. Ebben a piros gyümölcs és a citromos limonádé párosítását élvezhetjük ki. Egyszerűbb változatok is vannak: Elf Juice Banana, ami egy banános ízű E-Liquid hűsítővel.

Kiszerelés és Ízgarancia

Az Elf Juice aromái 50 milliliteres, nikontinmentes E-Liquidek, és 60 milliliteres flakonban érkeznek. Ha nikotinos koncentrátum elkészítése a cél, akkor a maradék 10 millilitert nikotinos alaplével kell feltölteni. Összerázzuk és már azonnal kezdődhet is a gőzölés. Ha maradni akarunk a nikotinmentes változatnál, akkor nikotinmentes alaplevet használjunk. Az ajánlott PG/VG arány 50 PG - 50 VG. Közkedvelt terméknek számít, mivel azonnal, bárhol, bármikor könnyen elkezdhetjük használni: töltés, rázás, gőzölés.

Ízgarancia és Ízgarancia VIP szolgáltatásaink az Elf Juice termékeire is elérhetőek. Ez annyit jelent, hogyha nem a várt élményt kapod, akkor visszaküldheted számunkra az aromát, az árát pedig kupon vagy hűségpont formájában jóváírjuk. Ismerd meg az Elf Juice hatalmas és különleges felhozatalát!