Don Cristo

Az elektromos cigaretta aromák különböző ízvilágokat képviselnek. Vannak gyümölcsösek, vannak egzotikus ízek és találkozhatunk őrült kombinációkkal is. Azonban egyes márkák eltérnek a hagyományos kategóriáktól és olyan különlegességeket hoznak el nekünk, mint a különböző szivarok világa. Ilyen például a Don Cristo is, ami már a nevével is az sugallja, hogy itt bizony valami igazán, “olaszos” élmény vár ránk.

A szivarok mindig is a filmes krimik központi elemei voltak, igazi státuszszimbólumok, mi lenne, ha te is kipróbálhatod őket? Fedezd fel a Don Cristo különleges kínálatát és próbáld ki minél hamarabb!

Webshopunk kínálata

Webáruházunkban különféle aromákat és koncentrátumokat lehet megtalálni, gondolunk itt a hagyományos ízektől kezdve a különleges kombinációkon át az igazán extrém ízekig. A kínálatunkban szinte az összes prémium gyártó, márka képviselteti magát, látogatóinknak igyekszünk elhozni minden újdonságot, valamint kihagyhatatlan terméket. Természetesen az aromák csupán a jéghegy csúcsa, ezenkívül az elektromos cigarettázáshoz elengedhetetlen termékek kivétel nélkül megtalálhatóak nálunk.

A webshopban kaphatóak vatták, huzalok, alaplevek, bázisok, akkumulátorok és akkutöltők, de ezenkívül külön szekciót szentelnünk azoknak, akik szeretik saját maguk előállítani az elektromos cigarettázáshoz szükséges eszközöket. Nekik a DIY kategóriát ajánljuk, ahol minden apró eszköz, szerszám, kiegészítő megtalálható, ami az elinduláshoz vagy éppen a szintlépéshez szükséges.

Ami az elektromos cigarettázással kapcsolatos, azt nálunk nyugodtan beszerezheted függetlenül attól, hogy kezdő, alkalmi, haladó vagy éppen haladó e-cigiző vagy. A kínálatunkat folyamatosan bővítjük, így érdemes gyakran visszalátogatni oldalunkra, hogy semmiképpen se maradj le valami újdonságról.

A végtelen elegancia képviselője: a Don Cristo

A Don Cristo aromák igazán különlegesnek számítanak a piacon. A termékeik között nem igazán lehet találni klasszikus ízeket vagy gyümölcsös változatokat. A Monte Cristo szivar különböző változatait kóstolhatják meg a vásárlók. Gondolunk itt a vaníliásra, a pisztáciásra, a vajkaramellásra és a juharsziruposra, de mindez csupán csak a jéghegy csúcsa. A Don Cristo aromák hozzák a dohányos, de egyben desszertes ízvilágot, ami igazi különlegességnek számít az elektromos cigaretta aromájának piacán.

Feltétlenül ajánljuk mindenkinek, aki éppen most ismerkedik az e-cigi koncentrátumokkal, de azoknak is, akik szeretik az újdonságokat. A használatukkal igazi bandavezérnek vagy elit üzletembernek érezhetjük magunkat. Már az aroma külsejéről is egyből az tűnik fel, hogy itt bizony egy igazán elegáns termékről van szó.

A flakonok között találhatunk 60 milliliteres (benne 15 milliliter aromával) shake ‘n’ vape változatokat, ami azt jelenti, hogy elég csak feltölteni alaplével, összerázni és már rögtön fogyaszthatjuk is. Ezenkívül még van 30 milliliteres, “klasszikus” aroma is, aminek az ajánlott érlelési ideje 7 nap, a keverési arány pedig 20%.

Miért nálunk érdemes a Don Cristo aromákat beszerezni?

Webáruházunk rendelkezik az egyik legnagyobb kínálattal hazánkban, de emellett elérhető még Ízgarancia szolgáltatás, valamint hűségprogram is. Az Ízgarancia annyit jelent, hogyha a megvásárolt aroma ízével vagy az élménnyel nem vagy elégedett, akkor visszaküldheted hozzánk, az értékét pedig jóváírjuk hűségpont vagy kupon formájában. Minden egyes vásárlás során hűségpontot kapsz, amiket aztán termékekre, kedvezményekre tudsz beváltani.