Akkumulátorok

Az akkumulátorok elengedhetetlen kiegészítői egy elektromos cigarettázó mindennapjainak. Igazán kellemetlen tud lenni, ha nincs megfelelő szintre feltöltve, így napközben lemerül és ki kell hagyni a szokásos szünetet munka közben vagy a nap végén. Kínálatunkban több világmárka képviselteti magát, amelyek mind prémiumminőségű akkumulátorokat biztosítanak fogyasztóik számára. Természetesen, ha azt mondjuk, e-cigizés, mindenki a különböző aromákra, liquidekre, a különleges ízvilágra gondol, de nem szabad megfeledkezni a részletekről.

Az egyik ilyen legfontosabb részlet az akkumulátor, ami elengedhetetlen a működtetéshez. Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

 

Webshopunk az elektromos cigarettázáshoz szükséges összes eszközzel rendelkezik. A teljesség igénye nélkül találhatsz nálunk aromákat, alapleveket (PG-VG), koncentrátumokat, huzalokat és vattákat. Természetesen támogatjuk a DIY eszközöket is, amik segítségével te is otthon, önerőből el tudod készíteni az e-cigizéshez szükséges kiegészítőket. Továbbá ne feledkezzünk meg a legfontosabb két eszközről, ami a működtetéshez kell, ez pedig az akkumulátor és a töltő. Az akkumulátorokra sokszor legyintünk, hisz az “alapnak” számít, de jobb tudni: akkumulátor és akkumulátor között is nagy különbség van.

Az akkumulátorok az e-cigik motorja

Megfelelő akkumulátor nélkül az elektromos cigaretta használata igencsak korlátozott lehet. Ha rossz minőségű az akku, akkor először a gyors lemerülés lesz az intő jel. Ha hétről hétre egyre gyorsabban merül le, jobb, ha tudjuk, ideje lecserélni. Ha halogatjuk ezt a döntést, akkor nem csak a gyakori töltés lesz az egyetlen kellemetlenség, hanem egyre nagyobb esély lesz a teljes meghibásodásra vagy a lehető legrosszabbkor fog hirtelen lemerülni. Ez akár az egész napunkat felboríthatja, oda lesz a napi rutinunk, és az adott napi hangulatunkat is megpecsételi. Tovább fokozhatja az, ha nincs tartalék akkumulátorunk, és napokat kell várni, mire az új megérkezik. Ezt minden elektromos cigarettázó igyekszik elkerülni, így érdemes már az e-cigi vásárlásával együtt beruházni egy minőségi akkumulátorra.

Szerencsére több közkedvelt, népszerű márka is képviselteti magát ezen a piacon. Minőségi akkumulátorokat gyártanak elérhető áron, így nyugodt szívvel tudjuk ajánlani azt, hogy érdemes legalább kettőt vásárolni, hogy mindig legyen egy tartalék is. A három legnagyobb gyártó ezen a piacon a Samsung, a Sony és az LG. Természetesen vannak más márkák is, de igyekszünk mindig a lehető legjobbat nyújtani vásárlóinknak. A legnagyobb a kapacitással általában a Samsung akkumulátorok rendelkeznek, hogy ezt konkrét számokban is kifejezzük: 4.000 mAh. A Sony és LG akkuknak sem kell szégyenkezniük, hisz az általuk kínált 2500-3000 mAh is bőven megfelel egy átlag felhasználónak, és nem kell a gyors lemerülés miatt aggódni.

Mit kapsz, ha tőlünk vásárolsz akkumulátort és más kiegészítőt?

Kínálatunkban biztosan megtalálod azt az akkumulátort, ami hosszú időre megoldja a kényelmes e-cigizést. Javasoljuk, hogy a vásárlás, rendelés során használd ki a regisztrációs lehetőséget, ugyanis rengeteg előnnyel jár. Természetesen ott van a rövid adminisztráció a következő rendelésnél, de emellett hűségpontokat is lehet gyűjteni a rendelésekkel, ami csak a regisztrált felhasználóknak érhető el. Ez még nem minden: ajándékkal is szolgálunk új ügyfeleinknek, ami nem más, mint egy 100 milliliteres VG. A házhoz szállítás miatt pedig senki feje ne fájjon, ugyanis csupán 1-2 munkanapot vesz igénybe az egész művelet.