Akkuk és Töltők

Manapság rengeteg elektronikai eszközt hordunk magunkkal: okostelefon, okosóra, Bluetooth-os fülhallgató vagy headset. Mindezek mellett a modern ember hord magánál e-cigarettát, amely szintén elektromossággal működik, szükség van tehát minőségi enerigatárolásra, illetve eszközökre, amelyekkel ezeket feltölthetjük, vagyis akkura és töltőre.

Ezenkívül kínálatunkban megtalálhatók olyan fóliák is, amelyekkel igazán egyedivé varázsolhatod e-cigarettádat. Ha Batman a kedvenc képregényhősöd, vagy ha a minionokat szereted, áruházunkban megtalálod, amit keresel. Tekintsd meg kínálatunkat!

 

Akkumulátorok

Az elektromos cigaretták a folyadék hevítésével működnek, amihez elektromosságra van szükség. Az elektromosságot tárolni kell, hogy bármikor beleszívhassunk a cigarettánkba. Ehhez a legnagyobb elektronikai gyártók akkumulátorai állnak rendelkezésre: áruházainkban a Sony, a Samsung és az LG termékeit találhatod meg. Kapacitásukat tekintve hasonlóak: rendszerint 3000 és 4000 milliamper óra között szórnak, ami azt jelenti, hogy nagyságrendileg megfelelnek egy okostelefon akkumulátorának. Ez azt is jelenti, hogy a töltésük is körülbelül ugyanannyi időt vesz igénybe. Tekintsd meg kínálatunkat!

Akkuk és töltők

Az akkumulátorok formájukat tekintve leginkább a ceruzaelemekkel egyeznek meg, így tölteni is egyedi eszközön keresztül kell őket. Ezekbe kényelmesen elfér akár két akkumulátor is, azaz sosem maradunk töltés nélkül. A töltők pedig legalább ugyanolyan magas technológiai szintet képviselnek, mint az e-cigaretták maguk. Az XTAR termékeinél odafigyelnek arra, hogy mindig optimális áramerősséggel töltsék az akkumulátorokat, így megelőzve a túlmelegedést. Mivel az eszköz mikro-USB-n keresztül tölthető, ezért nem kell extra kábeleket magunknál hordanunk, hanem akár a telefonról vagy a számítógépről is tölthetjük az akkumulátorokat.

Ha elkészültünk, a töltő csepptöltéssel folyamatosan feltöltött állapotban tartja eszközeinket, de az élettartam miatt jó ötlet kivenni őket a töltőből, és erre kiválasztott tokban tartani őket. Van, aki két tokot használ, az egyikben tárolja a feltöltött, a másikban a lemerült akkumulátorokat. Ez egy kis odafigyelést kíván, de azért hasznos, mert akkor tudjuk, hányadán állunk, kell-e hirtelen tölteni, vagy még ráérünk. Az XTAR kényelmes, praktikus tokokat is kínál, melyek kis méretük miatt elférnek a táskában is, és ezekben stabilan tárolhatunk két akkumulátort.

Egyediség mindenhol

Az akkumulátorok gyártói úgy döntöttek, hogy a belbecsre koncentrálnak: jó minőségű, tartós eszközöket kínálnak, megbízhatóan működnek. A külcsínt pedig meghagyják annak, aki szeretné kreativitását itt is kiélni: itt vannak az akkumulátorokra való fóliák!

Nem mindenki törődik azzal, hogy néz ki az akkumulátora, de nem szabad elítélni azt sem, aki úgy érzi, hogy akkor teljes az élete, ha az e-cigarettájában Hulk maga biztosítja a hevítéshez szükséges energiát. És miért is tennénk? Ezek a fóliák szórakoztató formájúak, mosolyra fakasztanak, amikor rájuk nézünk, és ami a legjobb: nyugodtan kifejezhetjük saját érdeklődésünket úgy, hogy ahhoz passzoló fóliát választunk.

Ha szeretjük a Csillagok háborúját, Vader azonnal előáll, hogy emlékeztessen: az Erő mindent áthat, az akkumulátorokat is. Ha Marvel-rajongók vagyunk, kaphatunk ahhoz illő fóliát is, akár akkor is, ha egy-egy hős a kedvencünk Amerika Kapitánytól Fekete Párducig. Ezért ha szeretnéd megkülönböztetni a saját akkumulátoraidat a kollégákétól, ahhoz a webáruházunkban található fóliák közül válogathatsz.