Chill Pill

Az aromák és különböző koncentrátumok elengedhetetlenek a tökéletes elektromos cigarettázáshoz. Egy jól kiválasztott e-liquid igazán különleges élményt és felfrissülést tud nyújtani. A művelet csupán pár perces, de ez a kis idő is elegendő ahhoz, hogy kicsit kirántson minket a szürke hétköznapokból és újult erővel kezdhessünk bele vagy éppen folytathassuk a napot. A Chill Pill aromák különleges, olykor őrült kombinációival ez mind elérhető, a gyümölcsös, bogyós mixek, valamint a kókusz különböző formái adják az egyedi élményt.

Fedezd fel te is a Chill Pill egyedi kínálatát, és próbálj ki valami újdonságot még ma!

 

Webáruházunkban minden kezdő, haladó, profi, tapasztalt és tapasztalatlan elektromos cigarettázó megtalálhatja az igényeinek megfelelő prémiumminőségű aromákat, eszközöket és kiegészítőket. Felhozatalunkban a legnépszerűbb és legkedveltebb márkákkal találkozhatunk, de mindemellett megtalálhatóak az innovatív, egyedi és egyenesen úttörő gyártók is. Az aroma és koncentrátum kínálatunk hatalmas, így mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt, vagy ha újdonságra vágyunk, abban sincs hiány.

Természetesen az aroma nem minden, így a webshopunkban lehet vásárolni még akkumulátorokat, akkutöltőket, vattákat, huzalokat és különböző alapleveket is. Azokról sem feledkeztünk meg, akik inkább otthon, saját maguk szeretik elkészíteni, összerakni az elektromos cigarettázáshoz szükséges eszközöket és kiegészítőket, nekik különösen ajánljuk a DIY szekciót, ahol minden segítséget megkaphatnak az elinduláshoz.

Felhozatalunk minden kategóriában folyamatosan bővül, így érdemes gyakran meglátogatni a webshopot, hogy garantáltan ne maradjunk le semmilyen újdonságról.

Az őrült gyümölcs kombinációk képviselője: a Chill Pill aromák

Vannak olyan ízek, amelyek már évek óta velünk vannak, mindenki ismeri, mégse lehet őket egyszerűen megunni, pláne, ha igazán egyedi és különleges kombinációkban vannak tálalva. A Chill Pill aromák leginkább utóbbi kategóriába tartoznak, ahol igazán őrült mixtúrákkal találkozhatunk és próbálhatjuk ki őket. A felhozatal nagy része a gyümölcsös irányt képviseli, de azért találhatunk például kókuszos keksz és karamellás macchiato ízt is.

A gyümölcsös aromák között van sárgadinnye-görögdinnye-mangó-citrom kombináció, amivel maximálisra járathatjuk a nyári hangulatot. Erdei bogyós gyümölcsökkel hódolhatunk a hűs kikapcsolódásnak, a gránátalmalével ellátogathatunk az édes élmények földjére, amit megfejelhetünk még a bogyós gyümölcsturmix ízzel is.

A Chill Pill aromáknak igazán különleges külseje van. A jellegzetes agy+koponya kombó az őrült arckifejezéssel azt ígéri nekünk, hogy itt valami igazán agyfagyasztó vagy éppen agyrobbantó élményben lesz részünk. Ez szinte teljesül is (természetesen a szó átvitt értelmében), mivel garantáltan különleges élmény a Chill Pill aromáit fogyasztani. A koncentrátumok 10 milliliteres kiszerelésben érkeznek, amelyeket 7-8%-os arányban érdemes keverni, az érlelési idejük pedig 5-7 nap.

Miért nálunk érdemes a Chill Pill aromákat beszerezni?

A Chill Pill aromáinknál is elérhető az Ízgarancia, valamint az Ízgarancia VIP szolgáltatás. Ha kiválasztod valamelyik lehetőséget és végül mégsem jön be a megvásárolt aroma, akkor visszaküldheted nekünk és mi jóváírjuk az árát kupon vagy hűségpont formájában. Apropó hűségpont: hűségprogramunknak köszönhetően minden egyes vásárlás után pontokat kapsz, amiket be lehet váltani különböző termékekre, kedvezményekre.