A&L

Ki ne szeretné a mitológiai lényeket, isteneket, sárkányokat vagy csodás állatokat? Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mindezt megtapasztalhatod egy aroma segítségével? Természetesen nem arról van szó, hogy sárkány- vagy shivaízű liquidet találhatsz az A&L felhozatalában, hanem sokkal inkább olyan kombinációkról, amelyekkel hasonló hangulatba kerülhetsz, mint az említett lények, istenek.

Ha ennyi is elég volt ahhoz, hogy felkeltsük a figyelmed és elkezdj érdeklődni a különleges kombinációk iránt, akkor nincs mást teendőd, mint végigböngészni kínálatunkat és fedezni az egyik legújabb barátodat az A&L aromái között.

 

Webshopunkban rengeteg különlegességgel találkozhatsz, igyekszünk folyamatosan bővíteni kínálatunkat olyan termékekkel, amelyek kivétel nélkül valami egyedi élményt nyújtanak a saját kategóriájukban. Ez természetesen nem minden, hisz nagy hangsúlyt fektetünk az elektromos cigarettázással kapcsolatos összes kiegészítőre, így nemcsak aromakínálatunkat érdemes megnézni, hanem minden olyan terméket, ami elengedhetetlen az e-cigizéshez: akkumulátorok, aksitöltők, vatta, huzalok, alaplevek.

Mindemellett támogatunk, hogy elindulj a saját DIY utadon, ugyanis minden segítséget és eszközt megtalálsz kínálatunkban ahhoz, hogy otthon a saját igényeid szerint tudd elkészíteni az elektromos cigarettázáshoz szükséges összes elemet és kiegészítőt. Folyamatosan bővülő felhozatalunknak köszönhetően ajánlatos gyakran visszalátogatni hozzánk, ki tudja, legközelebb mivel lepünk meg téged.

Az A&L legendás ízkombinációi

Isteni aromák, isteni élmények, isteni alakok: talán így lehetne a legegyszerűbben leírni az A&L aromák kínálatát, hisz találkozhatunk “személyesen” Spartacus-szal, Shiva istennővel, valkűrökkel, az igazi ragnarök élményét is átélhetjük és a Távol-Keletre is ellátogathatunk a pandák és szamurájok földjére. Természetesen ez mind szép és jó, de milyen ízekkel találkozhatunk is pontosan? Az istenek étkével leginkább: gyümölcsök, gyümölcsök és még egy kis gyümölcs hozzá.

A Ragnarok Sweet például a szamóca-szeder-málna-áfonya négyessel hozza el a végítélet édesebbik arcát, ezzel szemben az Oni Zero Green erőteljesen hatol ízlelőbimbóink közé, akár egy szamuráj pengéje: citrom és lime hűsítő egyben frissítő kombinációja.

Természetesen pikánsabb mixekből sincs hiány, mint a citrom és a görögdinnye párosa, ami az A&L Succube változatában található meg. Összességében az A&L teljes kínálatáról elmondható, hogy a gyümölcsös, frissítő vagy édes élmény a cél, amit mindegyik kivétel nélkül megad. Évszaktól függetlenül használhatjuk őket bátran, hisz nyáron mindig jól jön egy kis hűsölés, télen pedig gyakran vágyunk vissza az önfeledt sütkérezésbe, így kis nosztalgiázáshoz tökéletes választás. Édesszájúak különösen otthon érezhetik magukat az A&L termékei között, hisz szinte mindegyik aromának van “Sweet” változata, ami mindenki édesség iránti igényét kielégíti.

Miért nálunk vásárolj A&L aromákat?

Ahogy az összes arománknál, úgy itt is két fő érvünk van saját magunk mellett: hűségprogram és ízgarancia. Regisztrált felhasználóink élvezhetik a hűségpontok adta előnyöket, amiket minden egyes vásárlás után jóváírunk. Ezeket a pontokat be lehet váltani különböző termékekre, kiegészítőkre, így hosszú távon is mindenki jól jár vele.

Az Ízgarancia minden egyes arománknál megtalálható plusz szolgáltatás, tehát az A&L termékeinél is látni fogod a bepipálási lehetőséget. Az Ízgaranciával megteheted azt, hogyha a kiszállított termék nem azt az élményt adja, amire számítottál, akkor díjmentesen visszaküldheted nekünk, az árát pedig jóváírjuk kupon vagy hűségpont formájában.