Aroma

Ebben a kategóriában az e-liquid ízesítéséhez szükséges aromákat és koncentrátumokat találod. A célunk, hogy a lehető legjobb minőségű ízesítő anyagok közül tudd kiválasztani azt, ami a számodra leginkább szimpatikus ízben, kiszerelésben és felhasználási módban is.

Válogass az összes termék között, vagy szűrj a számos gyártó közül a kedvencedre! Ha valami újdonságra vágysz, itt biztosan megtalálod! Keresd a meghökkentő sütemények ízvilágát a 5-SENSES kínálatában, az azonnal készre keverhető aromákat a Archangelnél, vagy böngészd át a Big Mouth elképesztően sokrétű és intenzív ízeit, és próbáld ki a legjobbnak ígérkezőt!

A
B
C
D
E
F
H
I
J
K
L
M
O
P
R
S
T
V
Z
Szűrés törlése

A Liquid-Aroma.hu csapata folyamatosan törekszik arra, hogy a kínálat magas nívót képviseljen a lehető legszélesebb termékkör mellett. Így fordulhat elő, hogy az alábbi kategóriában több mint 100 gyártó aromáit és koncentrátumait találhatod meg.

Mire jók az aromák és koncentrátumok?

Amennyiben úgy döntesz, hogy házilag szeretnéd készíteni az e-liquidet, akkor az ízesítéshez szükséged lesz valamilyen aromaanyagra is. Már amiatt is érdemes átállni a saját kezű gyártásra, mert lényegesen gazdaságosabb, de ennél sokkal jobb érv lehet egyeseknek az ízek sokasága. Ha betérsz egy dohányboltba, jó esetben is maximum 6-7 féle ízesítéssel fogsz találkozni.

Ellenben a mi kínálatunkban szinte bármit megtalálsz. Szeretnél egy kis citromos pite ízt? Esetleg egy kis Oreot? Epres macaront? Kókuszos kávét? Mind megoldható, csak jó helyen kell keresni! Ezek az ízek felidézhetnek rég elfeledett, szép emlékeket, de akár kísérői is lehetnek új izgalmaknak, amikre később öröm lesz visszaemlékezni. Szóval tankolj fel aromákból, keverj liquidet, és vágj új kalandokba, Tiéd az egész világ!

Milyen arányban kell keverni a koncentrátumokat?

Általánosságban elmondható, hogy 5-15% között mozog ez az arány, de minden esetben az aroma csomagolásán feltüntetett gyártói utasításokat kell követni, ugyanis lehetnek eltérések. A Big Mouth termékek esetében például érdemes figyelembe venni azt is, hogy milyen típusú keverékhez fogod adagolni az ízesítőanyagot. Ez a következőképpen néz ki:

  • 70PG/30VG: 8%
  • 50PG/50VG: 10%
  • 30PG/70VG: 12%
  • 100VG: 15%

Pihentetési idő

Nem szabad megfeledkezni az előírások között található várakozási időről sem! Amennyiben nem találsz más jellegű utasítást, az alábbiak jó mankót nyújthatnak a pihentetési idő tekintetében:

  • Mentolos és gyümölcsös ízek: 1-3 nap
  • Édességek, desszertek és dohányos ízek: kb. 14 nap

Természetesen vannak olyan aromák is, amiknél meg tudod kerülni ezt a folyamatot. Például a Dr. Fog aromák kimondottan egyszerűen kezelhetőek. A küldött flakonban pontosan annyi aromaanyag van, hogy ha teletöltöd, akkor tökéletes ízeket kapsz. Összerázod, és gőzölheted is. Nincs várakozás, nincs számítási hiba, nincs elpazarolt alapfolyadék, csak remek ízek!

Hogyan lehet ennyi íz közül választani?

Ez a kérdés már rengeteg emberben felmerült, aki a honlapunkra tévedt, de aztán végül mindannyian megtalálták a nekik leginkább tetsző ízeket, vagy elmentettek még néhányat a következő rendelésre. Bizonyára Neked is megvannak a már bevált ízkombinációk, de az újdonságoknak mindig nagyon nehéz ellenállni. Hiszen ki ne akarná kipróbálni, hogy milyen lehet az a gőz, ami a kedvenc üdítőitalát, vagy a nagymama legjobb almás pitéjét idézi?