Barehead

Az elektromos cigarettázás során számtalan aromát szokás kipróbálni, de mi az, amit mindegyikben keresünk? Magával ragadó ízek, felfrissülés, ha pár percre is, de sikeresen kirántson minket a szürke hétköznapból és egy igazán üdítő élményben legyen részünk. Ehhez a leghatékonyabb út a gyümölcsös hűsölés, amit a Barehead aromái tökéletesen meg is adnak. Édesszájúaknak kötelező, kísérletezőknek erősen ajánlott, kezdőknek pedig ideális első élmény lehet. Persze különlegességekből itt sincs hiány, nem szólhat minden csak a gyümölcsökről.

Tetszik, amit eddig olvastál? Ideje végigböngészni a Barehead hatalmas felhozatalát!

 

Webáruházunk célja az, hogy minden kezdő, alkalmi, haladó és profi elektromos cigarettázóhoz elhozzuk a piacon található különlegességeket és népszerű termékeket. Kínálatunkban számtalan aromával és koncentrátummal lehet találkozni, amelyek kivétel nélkül prémium minőséget képviselnek. Az e-cigi kultúrában viszont az aroma csak egy eleme a teljes élménynek, ehhez még további kiegészítőkre is szükség van. Aggódni nem kell, nálunk mindent megtalálhatsz, ami a tökéletes gőzöléshez szükséges: akkumulátorok, vatták, huzalok, alaplevek, akkumulátortöltők.

Persze azokról sem feledkezünk meg, akik nem szeretik készen megvásárolni az egyes termékeket, hanem inkább saját maguk állítják össze és alakítják saját stílusuk szerint az egész elektromos cigarettázást. Nekik ajánljuk a DIY szekciónkat, ahol minden segítséget és eszközt meg lehet találni ahhoz, hogy otthon, egyedi igény szerint lehessen elkészíteni az e-cigizéshez szükséges elemeket, kiegészítőket.

A kínálatunk minden egyes kategóriában folyamatosan bővül, így kifejezetten ajánlott gyakran meglátogatni webshopunkat, hogy lásd, mi a következő meglepetés, amivel készülünk.

Az édesszájúak kedvence: a Barehead

Mi az az étel, amit szívesen fogyasztunk évszaktól függetlenül? Persze, hogy a gyümölcsről van szó. Nyáron tökéletes választás, hogy elviseljük a hőséget, a téli fagyos napokon pár percre újra a nyári gondtalanságban érezhetjük magunkat, az őszi esőben pedig egy kis időre kizökkenhetünk a szürkeségből. Ilyen felvezető után nincs már másra szükség, mint a gyümölcsök listájára: a kajszibaracktól kezdve a szőlőn át a mangóig minden megtalálható, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

Ahogy azt ígértük, leginkább az édesszájúaknak ajánljuk a Barehead aromáit, mivel igazi különlegességet is tartogatnak számukra. Jöhet egy a pillecukor-csoki keksz-csokiszirup kombinációja? Már csak az olvasástól összefut a nyál a szánkban, és szinte érezzük a csoki ízét. Ezt megfejelhetjük még a fahéjas csiga-tökfűszer-vaníliafagylalt hármasával, ami előtt még a legnagyobb édességrajongók is megemelik kalapjukat. Persze a Barehead gondolt azokra is, akik egy kicsit “egyszerűbb” élményre vágynak, nem a tömény édességre. Nekik ajánljuk a hűsítő, fodormentás aromát, ami minden évszakban segít kicsit felfrissíteni az elménket.

Visszatérve az édességekre, az átlag ember azt gondolhatná, hogy az előző csokis-sütis élményeket nem lehet tovább fokozni. A Barehead ezzel az állítással nem ért egyet: málnaszirupos tea vagy rágógumi-vaníliafagylalt ízek, mindez a Sugar Shack sorozatban érhető el.

A legjobb helyen vagy aromavásárláshoz

Mi nemcsak az aromát kínáljuk, hanem egy hosszú távú élményt a liquidekkel és a nálunk történő vásárlással. Elérhető minden egyes termékünknél az Ízgarancia szolgáltatás, ami annyit jelent, hogyha nem azt az ízt kapod a megrendelt aromától, amit vártál, akkor költségmentesen visszaküldheted hozzánk, az összeget pedig jóváírjuk hűségpont vagy kupon formájában.