Captain Foggy

Szereted az egzotikus gyümölcsöket és a lédús zamatokat? Ha lehetséges, ezt általában liquid formájában is kipróbálod? Akkor a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis a Captain Foggy aromák gyümölcsös felfrissülést nyújtanak minden fogyasztó számára, ami ideális lehet minden körülmények között. Természetesen nemcsak “sima” gyümölcsös felfrissülésről beszélünk, hanem egzotikus ízekről és különleges kombinációkról is.

Ha már csak ezzel a pár információmorzsával is felkeltettük az érdeklődésed, akkor nincs más dolgod, minthogy pörgesd végig kínálatunkat, válogass legújabb termékeink közül, és tiéd lehet a legjobb gyümölcsös felfrissülés.

 

Webáruházunkban különlegesebbnél különlegesebb aromákat kínálunk vásárlóinknak a világ minden tájáról. Célunk az, hogy a legkiválóbb és legjobb minőségű liquideket minél közelebb hozzuk az elektromos cigarettát fogyasztókhoz. Természetesen mindemellett az e-cigizéshez szükséges összes eszköz, például akkumulátor, töltő, vatta, huzal is elérhető, valamint kiegészítőkből, alaplevekből is nagy felhozatallal rendelkezünk.

Továbbá támogatjuk a DIY eszközöket, így minden segítséget megtalálhatsz ahhoz, hogy otthon, a saját igényeid szerint készítsd el az elektromos cigarettázáshoz szükséges elemeket. Aromakínálatunk folyamatosan bővül, érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk, hogy lásd az újdonságainkat.

Mit kell tudni a Captain Foggy kapcsán?

Ahogy azt már a bevezetőben is elárultuk, a Captain Foggy a gyümölcsös felfrissülés egyik legnagyobb képviselője, azon belül is az egzotikusabb gyümölcsöket helyezi előtérbe. Miért is olyan népszerűek ezek a liquidek? Felfrissülni mindenki szeret: tökéletesen lehet vele indítani a napot, ha munka közben szünetet tartunk vagy épp ebéd után még van pár percünk, akkor segíthet egy kicsit kikapcsolni, vagy energialöketet adni a folytatáshoz, a nap végén pedig tökéletes lezárás lehet és jöhet a lazítás.

A gyümölcsökről már önmagában mindenkinek a frissítés, a lédús és zamatos ízek, valamint a nyár jut eszébe. Ezért is beszélünk gyümölcsös felfrissülésről, hisz a nagy hőségben is nagyon jól tud jönni egy hideg gyümölcs.

Ha a Captain Foggy aromáit választjuk, az nyáron segít elviselni a hatalmas meleget, téli hidegben vagy az őszi esőben pedig segít kicsit kiszakítani minket a szürke hétköznapokból, és újra az önfeledt nyári szórakozásra emlékezhetünk, mintha újra átélnénk az egészet. Ebben hatalmas segítséget jelentenek az olyan ízkombinációk, mint a banános cukorka, a kókusz-ananász-mangó egyvelege, valamint a licsis-limeos limonádé mix. Már csak ebből a három példából is látható, hogy mi a Captain Foggy igazi erőssége: egzotikus gyümölcsök, maximális felfrissülés, egy kis palackba zárva.

A kiszerelésekről azt érdemes tudni, hogy általában 20 milliliternyi aroma van bezárva egy 100 milliliteres flakonba. Már a flakon megjelenésén látszik, hogy mire számíthatunk a fogyasztás során. Még mielőtt elkezdenénk a lazító pöfékelést, előtte csak fel kell töltenünk alaplével a flakont, összerázni és akár azonnal fogyaszthatjuk is. A maximális ízélmény érdekében érlelhetjük kicsit, itt az ajánlott időintervallum 2-4 nap.

Miért éppen minket válassz?

Két különleges érvünk is van: ízgarancia és hűségprogram. Az ízgarancia extra szolgáltatás segítségével, ha nem vagy megelégedve a megrendelt aroma ízével, azt visszaküldheted nekünk, és mi visszatérítjük az árát kupon vagy hűségpont formájában. Kockázat nélkül kísérletezgethetsz, akár a Captain Foggy aromáival is. A hűségprogramban regisztrált felhasználóink vehetnek részt, akik minden egyes vásárlás során kapnak bizonyos mennyiségű hűségpontot.