Liquid-Aroma Blog

A kész e-liquidek segítségével az elektromos cigarettázás is kényelmesebb lesz
04
Júl

A kész e-liquidek több előnnyel is rendelkeznek a hagyományos aromákhoz képest. Ezért is olyan népszerűek, pláne, ha nem akarunk sokat bajlódni az előkészületekkel, csak élvezni akarjuk az ízeket, a gőzölést és relaxálni kicsit. Az elektromos cigarettázók gyakran választják ezt a típust, de mégis miből áll?

Mi az 510-es csatlakozó/fej? Miért fontos?
27
Jún

Az elektromos cigaretta felépítése elsőre ijesztő lehet azok számára, akik még csak most ismerkednek ezzel a dohányzási formával. Persze vannak egyszerűbb eszközök, mint amilyenek a podok, de még azokon is több fontos alkatrész található. Ilyenkor merül fel az a kérdés, hogy egyáltalán mi az 510-es csatlakozó/fej?

Miért nem működik töltés után a pod? Mi lehet a megoldás?
12
Jún

Az elektromos cigarettázás során számtalan eszközre van szükség. Természetesen ezek közül az egyik legfontosabb maga a készülék, amibe az aromát és a többi kiegészítőt töltjük, majd gőzzé alakítja azt, amit mi nyugodtan pöfékelhetünk. Használat során több problémával is találkozhatunk, gyakran felmerül az is, hogy mégis miért nem működik töltés után a pod?

Mi az RDA tank? Érdemes ezt választani?
28
Máj

Az elektromos cigarettázás során számtalan készülék, kiegészítő közül választhatunk. Akár az egész élményt teljesen személyre szabhatjuk. Ez egy hatalmas előnyt jelent a hagyományos dohánytermékekkel szemben, de sokszor riasztó lehet a kezdők számára. Az is gyakori kérdés, hogy egyáltalán mi az RDA tank?

Nikotinerősség választása: mire kell figyelni?
06
Máj

Az elektromos cigarettázást sokan választják azért, mert szeretnének minél hamarabb leszokni a hagyományos dohánytermékekről, egy egészségesebb alternatívát keresnek, vagy szeretnék teljesen elhagyni a dohányzást és a vape-elés tökéletes átmenetet jelent. A folyamat része a nikotinerősség választása és annak változtatása bizonyos időközönként.

Vape tippek kezdőknek: miért érdemes váltani?
10
Ápr

Az elektromos cigarettázás népszerűsége az elmúlt években nagymértékben megnövekedett. Ez egyáltalán nem meglepetés, pláne, ha a hagyományos dohánytermékekhez hasonlítjuk a vape-et. Egészségesebb, teljesen személyre szabhatjuk és több lehetőség közül lehet válogatni. Vape tippek kezdőknek is egyaránt elérhetőek.

A vape a repülőn hogyan szállítható?
03
Ápr

Az elektromos cigaretta elterjedésével az egyes hétköznapi szabályoknak, előírásoknak is alkalmazkodniuk kellett. Az e-cigaretta sokkal egészségesebb alternatíva a hagyományos dohányterméknél, a nikotintól is teljesen megszabadulhatunk. Ezért is merülhet fel a kérdés, hogy a vape a repülőn egyáltalán használható? Hogyan vihetjük fel?

Az egyik kihagyhatatlan kiegészítő az elektromos cigarettázáshoz: a propilén-glikol
21
Márc

Az elektromos cigarettához használható aromák, koncentrátumok megfelelő fogyasztásához úgynevezett alaplevekre is szükség van. Ez általában a VG és a PG keverékét jelenti. Utóbbi a propilén-glikol, aminek a beszerzése ma már nagyon egyszerűen megoldható és az sem árt, ha mindig van otthon belőle tartalék.

Miért folyik a liquid a tankból? Mi áll a hiba hátterében?
26
Márc

Az elektromos cigaretta megfelelő működtetéséhez több kisebb alkatrész állapotára is kiemelten oda kell figyelni. Ahhoz, hogy ideális legyen a gőzölés, lazulni tudjunk, ajánlott rendszeresen ellenőrizni a készüléket. Gyakran az is fejtörést okozhat, hogy mégis miért folyik a liquid a tankból?

Aromák, amelyek mind az 5 érzékünkre hatással vannak
21
Márc

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye (amellett, hogy sokkal egészségesebb) a hagyományos dohánytermékekkel szemben, hogy nagyon széles ízpaletta érhető el az aromák és koncentrátumok személyében. A népszerű ízek mellett különleges kombinációkkal találkozhatunk, valamint olyanokkal is, amelyek mind az 5 érzékünkre hatással vannak.

Az örök kérdés: mégis hány watton vapelj?
14
Márc

Ahány ember, legalább annyi vapelési szokással lehet találkozni. A megfelelő stílus, élmény kialakításához számtalan tényezőre oda kell figyelni. Kezdve a kívánt aroma kiválasztásától a tökéletes készülék beszerzésén át egészen addig, hogy hogyan fogyasszuk el a liquidet. Persze az is nagy kérdés, hogy mégis hány watton vapelj?

A huzalok fajtái: milyenekkel találkozhatunk vásárlás során?
23
Febr

Az elektromos cigarettázáshoz rengeteg kiegészítőre van szükség. Készülékenként változik a pontos felépítés, ezért az egyes alkatrészekből is többféle kialakítás érhető el. A huzalok fajtái meghatározzák azt is, hogy milyen lesz az egész gőzölési élmény. Ezért is kell kiemelten odafigyelni arra, hogy végül melyiket választjuk.

Vape szótár: milyen rövidítésekkel találkozhatunk?
05
Febr

Ha valaki most ismerkedik az elektromos cigarettázással, akkor gyakran találkozhat azzal a jelenséggel, hogy szinte nem is érti azokat a szavakat, amiket a tapasztalt e-cigizők használnak a mindennapokban. Ezért is jön jól egy Vape szótár, amivel könnyebb tájékozódni a gőzök világában.

Squonk modok: megfizethetők és gyönyörűek
16
Jan

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye, hogy az egész élményt teljesen személyre szabhatjuk. Egyedi igények alapján alakíthatjuk ki az aromapalettánkat, de még a készüléket is szinte úgy állítjuk össze, ahogy akarjuk. A Squonk modok kifejezetten figyelemfelkeltő eszközöknek számítanak.

Boro készülékek, tankok: kompakt elektromos cigaretta a piacon
03
Jan

Az elektromos cigarettázás sokkal több lehetőséget nyújt, mint a hagyományos dohánytermék. Elég, ha csak megnézzük a különböző gépeket, amelyekkel gőzölhetünk. Ma már olyan kompakt eszközöket is beszerezhetünk, mint amilyenek a Boro készülékek, tankok. Mégis miben más egy ilyen termék, mint a több e-cigi?

Porlasztófelújítás: mikor szükséges és mire kell figyelni?
13
Dec

Az elektromos cigaretta több érzékeny alkatrésszel is rendelkezik. Ezek állapotát érdemes gyakran ellenőrizni, hogy elkerüljük a kellemetlen élményeket. A mindennapos használat következtében elengedhetetlen a porlasztófelújítás, amely segíthet meghosszabbítani az alkatrész élettartamát is.

Mi okozhatja az e-cigi esetében az égett ízt?
05
Dec

Az elektromos cigarettázás nem szól másról, mint a relaxálásról, kikapcsolódásról, a kellemes ízek élvezetéről és természetesen a gőzölésről. A folyamathoz használt készülék sokkal bonyolultabb, mint egy átlagos, hagyományos dohánytermék. Ezért is kell odafigyelni minden alkatrészre, különben olyan kellemetlen jelenségben lehet részünk, mint az e-cigi esetében érzett égett íz.

Milyen elektromoscigi-fajták érhetőek el?
24
Nov

Az elektromos cigaretták egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ami egyáltalán meglepetés, ha megnézzük, mégis mennyi előnnyel rendelkeznek. Tökéletes választás arra, ha valaki szeretné elhagyni a hagyományos dohánytermékeket. Azonban a váltás során az elektromoscigi-fajták átnézése is fontos teendő.

Nikotinsó vs szabadbázisú nikotin: melyik a jobb választás?
15
Nov

Egyáltalán el lehet dönteni, hogy valamelyik jobb a másiknál? Az elektromos cigarettázás során számtalan lehetőség közül lehet választani. Egyik hatékonyabb a másiknál. A nikotin mindig komoly kérdéseket vet fel a dohányzás során. Ezek közé tartozik a nikotinsó vs szabadbázisú nikotin dilemma is.

Meddig jó az e-cigi porlasztó? Mire kell figyelni?
18
Okt

Az elektromos cigaretták egyik legfontosabb kiegészítője a porlasztó. Ez felel elsődlegesen azért, hogy az aromából gőzt készítsen. Fontos a rendszeres tisztítása, karbantartása, mivel így őrizhető meg tökéletes állapota. De mégis meddig jó az e-cigi porlasztó? Mennyi az átlagos élettartama?

A porlasztó tisztítása: mire kell figyelni?
09
Okt

Az elektromos cigaretta készülék elsőre igazán bonyolult eszköznek tűnhet. Kiemelten fontos odafigyelni a karbantartására, ezért sem elhanyagolható például a porlasztó tisztítása. A feladat elsőre ijesztőnek tűnhet, de szerencsére minden egyes lépést el tudunk végezni mi magunk is otthon, profi kezek nélkül.

Miért jó választás az elektromos cigaretta?
25
Szept

A hagyományos dohánytermékeket egyre nagyobb mértékben leváltja az elektromos cigaretta. Az e-cigi, valamint az ehhez hasonló dohányzást imitáló eszközök nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen számtalan előnye van a hagyományos cigihez képest. Az elindulás során azonban számtalan kérdés merülhet fel.

Mire kell figyelni a PG liquid használata során?
14
Szept

Az elektromos cigarettához számtalan kiegészítőre van szükség. Az egyik legfontosabb termék és egyben legnagyobb előnye az e-ciginek a számtalan aromák felhozatala. A tökéletes gőzöléshez azonban úgynevezett bázisokra is szükség van, ezt mutatja meg a PG-VG arány. Van kifejezetten PG liquid is, ami teljesen más élményt nyújt a többihez képest.

Melyik a legjobb elektromos cigaretta, avagy hogyan válasszunk?
25
Aug

Az elektromos cigarettázás egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ennek számtalan oka van, említhetjük a hatalmas aromaválasztékot vagy azt, hogy egészségesebb, mint a hagyományos dohánytermékek. Idővel egyre többször felmerül a kérdés, hogy melyik a legjobb elektromos cigaretta?

Elf Bar helyett válasszuk a megbízható megoldást
18
Aug

Az elmúlt évek egyik legnagyobb visszhangot kiváltott dohányterméke az Elf Bar. Hirtelen jött, hatalmas népszerűségnek örvendett pláne a fiatalok körében, az állami szabályozás kalapácsa pedig rövid időn belül lecsapott és korlátozta. Természetesen ez nem akadályozta meg a fiatalokat a használatban, pedig Elf Bar helyett vannak sokkal jobb alternatívák.

Egy különleges, kólás-gyümölcsös élmény: a Vampire Vape Cola
31
Júl

Az elektromos cigarettázáshoz használt aromák nagyon jól bemutatják, hogy mégis miért éri meg jobban (az egészségügyi okokon túl) otthagyni a hagyományos dohánytermékeket. A Vampire Vape Cola tökéletesen képviseli a könnyedén elérhető különlegességeket, az olyan kombinációkat, amelyekre először nem is gondolnánk.

Egy igazi energikus márka: a Dampfdidas aroma
26
Júl

Ha elektromoscigaretta-aromáról van szó, akkor ma már igazi különlegességekkel is találkozhatunk. Természetesen elérhetőek a közkedvelt “alapízek” is, mint amilyen a citrom vagy a menta. Ezenkívül azonban vannak olyan egzotikus termékeket gyártó márkák is, mint amilyen a Dampfdidas aroma.

Egy igazi nyári aroma: a Bang Juice Radioactea
24
Júl

Megérkezett a nyár, mindenki keresi a lehetőséget arra, hogy egy kicsit lehűljön a nagy hőségben. Erre tökéletes megoldás lehet egy citromos jeges tea ízű aroma, mint amilyen a Bang Juice Radioactea. Pár perc gőzölés, ami megfelelő kikapcsolódást nyújt mindenki számára még a legnagyobb forróságban is.

Miért jó választás a Vampire Vape Smooth Western?
20
Júl

Ma már számtalan aromatípussal, ízkombinációval találkozhatunk. A kínálat egyre jobban növekszik, így a megszokott ízek mellett igazi különlegességeket is felfedezhetünk. Ilyen például a Vampire Vape Smooth Western is, ami mindenki számára fog mutatni némi újdonságot.

Egy igazi mentolos élmény: a Vampire Vape Spearmint
28
Jún

Ha valamiből sosem elég, az bizony az aroma az elektromos cigarettázók körében. A többség folyamatosan keresi az újdonságokat, valamint a különleges ízkombinációkat. Tökéletesen beleillik ebbe a képbe a Vampire Vape Spearmint is. A felfrissülés már mindenki számára elérhető.

Egy igazán különleges ízélmény: az A&L Oni aroma
20
Jún

Az elektromos cigarettázáshoz ma már számtalan aroma és koncentrátum közül válogathatunk. Vannak népszerű ízek, amelyek egyszerűen nem mennek ki a divatból, mint például a citrom vagy a lime. De olyan különlegességekkel, már-már egzotikus élményekkel is találkozhatunk, mint amit az A&L Oni is kínál.

Kell vatta az e-cigibe, de mégis milyen?
25
Máj

Azt mindenki tudja, hogy kell vatta az e-cigibe, de hogy mégis milyen és egyáltalán miben különbözik ez a hagyományos vattától, azt már kevesebben tudják. A megfelelő elektromos cigarettázáshoz számtalan kiegészítőre van szükség, az olyan egyértelmű termékektől kezdve, mint az aroma, egészen a legapróbb elemekig, mint a vatta.

Az elektromos cigaretta működése: hogyan épül fel?
05
Máj

Az elektromos cigaretta működése sokakban kérdéseket szokott felvetni: hogyan keletkezik a gőz? Egyáltalán milyen alkotóelemekből áll össze az egész gépezet? Mi az, amire feltétlenül oda kell figyelni? Számtalan kérdés, pedig a többség teljesen természetesnek veszi az elektromos cigaretta használatát és működtetését.

E-liquid tárolás: nem mindegy, hogyan vigyázunk kedvenc arománkra
24
Ápr

Ha elektromos cigarettázás, akkor a legtöbb beszélgetés és cikk arról szól, hogy melyek az ideális aromák, mi az, amit nem szabad kihagyni és mindenképpen ki kell próbálni, vagy esetleg még az egyes eszközök kerülnek szóba. Kimarad általában egy nagyon fontos téma, az e-liquid tárolása, amivel jobb, ha minden vaper tisztában van az ideális élmény érdekében.

Milyen e-cigaretta huzal fajták vannak?
13
Ápr

Az elektromos cigarettázás az elmúlt években robbanásszerű növekedésnek indult. Egyre többen hagyják ott a hagyományos dohánytermékek használatát és térnek át a sokkal kellemesebb változatra. Ez annak is köszönhető, hogy sokkal kellemesebb maga az élmény, és akár az összes eszközt elkészíthetjük mi otthon. Ehhez természetesen tisztában kell lenni például az e-cigaretta huzal fajták tulajdonságaival.

Káros-e a nikotinmentes cigi? Mi a helyzet az elektromos cigikkel?
15
Márc

Az elektromos cigarettázást nagyon sokan azért kezdik el, mert szeretnének elindulni a leszokás útján, amihez tökéletes első lépés az, ha leváltjuk a hagyományos cigarettákat. Természetesen még így is rengeteg kérdés merül fel az elektromos termékekkel kapcsolatban, az egyik legtöbbször feltett kérdés az, hogy káros-e a nikotinmentes cigi? Egyáltalán honnan tudjuk, hogy nikotinfüggők vagyunk?

Miért fontos az e-liquid szavatossága?
03
Márc

Az ideális elektromos cigarettázáshoz számtalan kiegészítőre és eszközre van szükség, de talán az egyik legfontosabb alkotóelem nem más, mint az e-liquid. Ez adja az egész gőzölés különlegességét, egzotikus és hagyományos ízek várnak ránk, valamint egyedi kombinációk. Ezért is fontos az, hogy odafigyeljünk a kezelésére, és fontos maga az e-liquid szavatossága is.

Miért szeretjük annyira a kókusz aromákat?
23
Febr

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye és különlegessége a különféle aromákban rejlik. Találkozhatunk igazán vad és egyedi kombinációkkal, de mindemellett léteznek jól bejáratott ízek is, amelyeket soha nem lehet megunni és az összes formáját ki akarjuk próbálni. Számtalan gyümölcs tartozik ide, vagy a jól bevált frissítő hatású növények, de van egy szereplő, amit többféleképpen is fel lehet használni, ez pedig nem más, mint a kókusz aroma.

Az Aroma King megreformálja az elektromos cigarettázást
15
Febr

Ma már az elektromos cigarettázás piacán rengeteg gyártóval találkozhatunk. Vannak szereplők, akik már hatalmas tapasztalattal rendelkeznek és hosszú évek óta szállítják a jobbnál jobb aromákat. Ami biztos, hogyha valaki szeretne nagyot hasítani, annak már mindenképpen valami újat, valami szokatlant és innovatívat kell mutatnia, mint ahogy azt az Aroma King is tette nemrég.

Van különbség a mentás, mentolos és hűsítő ízek között?
24
Jan

Az elektromos cigaretták esetében vannak olyan ízkombinációk, amelyek töretlen népszerűségnek örvendnek. Ide tartoznak például a gyümölcsös változatok, azok közül is a mangó, szőlő vagy a lime. Ezek szinte megkerülhetetlenek és minden gyártónak, webshopnak feltétlenül szerepeltetnie kell a kínálatban, különben sok potenciális vásárlót veszíthet. Ugyanilyen kiemelt szerepe van a mentás, mentolos és hűsítő ízeknek is.

Mit érdemes tudni a cserélhető e-cigi akkumulátorokról?
17
Jan

Az elektromos cigarettázás ma már szinte a legnépszerűbb dohányzási forma, ha az elmúlt pár évet nézzük. Rengeteg előnye van a “hagyományos” dohánytermékekkel szemben, gondolunk itt mind az élményre, mind a költségekre és természetesen az egészségügyi szempontokra is. Egy e-cigi viszont elég bonyolult eszköz, rengeteg kiegészítő érhető el hozzá, így érdemes tisztázni a velük kapcsolatos tévhitek, például beszélni kell a cserélhető e-cigi akkumulátorról is.

Egzotikus kombinációk mindenkinek: a Riot Squad Bang Juice
26
Dec

Igyekszünk webshopunk kínálatát folyamatosan bővíteni: állandóan keressük azokat a különleges márkákat és persze termékeket, aromákat, amelyek egyrészt prémium minőséget képviselnek minden szempontból, másrészt valami újdonság is lakozik bennük, amire azt tudjuk mondani, hogy “na ezt még nem próbáltam”. Ide tartozik mai főszereplőnk is, a Riot Squad Bang Juice is, ami igazán különleges ízélménnyel kecsegteti az elektromos cigarettázókat.

A Vampire Vape Dusk nem egy sima limonádé
16
Dec

Webáruházunkban a kínálat folyamatos bővítés alatt van, igyekszünk hétről hétre újabbnál újabb termékeket elhozni, valamint a gyártói felhozatalt is bővíteni. Ugyanez a helyzet most is, ugyanis egy nagy-britanniai gyártó egyik legfrissebb aromáját fogjuk bemutatni, ami nem más, mint a már címben jelzett Vampire Vape Dusk. Egyedi ízélmény minden évszakra és időjárásra, hogy garantált legyen az édes és egyben frissítő élmény. De mi is ez pontosan?

Engedd ki a gőzt - vaper tank rövidítések és magyarázatok
25
Nov

Ha egyszer elkezdesz vapelni, a lejtőn nincs megállás - egyre többet fogsz megtudni az alkatrészekről, és jobban megismered a praktikákat, amelyekkel javíthatod a gőzölési élményt. Egészen arra a szintre emelheted az egyéni preferenciákat, hogy saját, kézhez álló vaper tankot építesz, amelyhez nem árt megismerni a közismert rövidítéseket. Ebben szeretnénk némi segítséget nyújtani, hogy Te is hasznát vehesd ezeknek a betűszavaknak.

MTL vagy DL - lehet különbséget tenni?
16
Nov

Mint ahogy rengeteg szokás, rutin esetében is léteznek rivalizálások, úgy az elektromos cigarettázók körében is van egy nagy múltra visszatekintő “háború”: ez pedig nem más, mint az MTL és DL stílus párharca, amelyre valószínűleg soha sem fog megoldás születni.

A kérdés természetesen az, hogy egyrészt egyértelműen kijelenthető-e az, hogy az egyik jobb a másiknál, másrészt az, hogy egyáltalán szükség van-e arra, hogy különbséget tegyünk.

Téged is érint a PG-allergia?
24
Okt

A vaperek között egyre gyakrabban üti fel a fejét a PG-allergia, melynek tünetei megkeserítik a hétköznapokat. A téma körbejárásával kicsit átfogóbb képet kaphatunk arról, hogy miért és hogyan alakulhat ki ez a probléma, és milyen megoldásokkal orvosolhatjuk, hiszen lehet, hogy csak átmeneti állapotról van szó.

Az ízvakság okai és megelőzése
18
Okt

Az ízvakság egy igazán kellemetlen jelenség tud lenni. Az egyik percben még nyugodtan élvezzük az elektromos cigarettába töltött arománkat, nyugodtan pöfékelünk, majd a következőben érezzük, hogy valami megváltozott. Egyik pillanatról a másikra eltűnik a kedvenc ízünk, semmit sem érzünk, csupán az emléke marad meg.

Egyszerre ijesztő és frusztráló, pláne, ha első alkalommal esünk át ízvakságon. Szerencsére pánikra semmi ok, csupán minket is elért az elektromos cigarettázók egyik rémálma. Sajnos az e-cigizők között gyakran előfordul, hogy részlegesen vagy teljesen eltűnik az ízérzékük.

A Longfill aroma, avagy az élményekből sosem elég
30
Szept

Ha megvizsgáljuk a ma használatos népszerű aromákat, akkor azt láthatjuk, hogy a Shake and Vape liquidek nagy teret nyertek. Ez a rövidítés, kifejezés nem jelent mást, mint az úgynevezett “rázd és gőzöld” típust. Ezen belül két fajtát különböztetünk meg, a shortfill, azaz rövid töltést igénylő, valamint a longfill aromát, ami töltése hosszabb és több alapfolyadékot igényel. Az egyik legnagyobb előnye a különböző koncentrátumokkal szemben, hogy a palackot miután feltöltöttük a kívánt PG-VG folyadékkal, elég csak összerázni, és fogyaszthatjuk is.

Nikotinmentes e-cigi: most akkor káros vagy sem?
14
Szept

A címben feltett kérdésre adott válasszal kapcsolatban a hétköznapokban nagyon sok vita van. Nagyon sokan azért hagyják el a hagyományos cigarettát, hogy le tudják küzdeni a nikotinfüggőséget. Erre tökéletes megoldást nyújthat az elektromos cigarettázás, így a klasszikus értelemben végzett dohányzás is teljesen átalakítható. Szerencsére a nikotinmentes e-cigi használatának számtalan formája létezik, valamint sok érv szól amellett, hogy inkább ezt a formát válasszuk a hagyományos füstölgés helyett.

Itt az egyik legérdekesebb újdonság: a Just Jam aroma
29
Aug

Webshopunk kínálata folyamatos bővülésben van, próbáljuk a globális piac prémium minőségű aromáit elhozni nektek. A címben említett márka, a Just Jam aroma az egyik újdonsült képviselője palettánknak. A nagy-britanniai gyártó igazán érdekes ízvilággal kecsegtet, édesszájú fogyasztóink különösen örülni fognak, az átlag elektromos cigarettázó vércukra pedig készüljön fel egy igazán egyedi ízélményre. Mivel csábítja az angliai márka az e-cigizőket?

Te már próbáltad a Vampire Vape Parma Violets aromát?
26
Aug

Webáruházunk kínálata folyamatosan bővül, hétről hétre újabb gyártók termékeit hozzuk el nektek, nincs ez másként most sem, ugyanis a nagy-britanniai manufaktúra egyik legújabb aromája érkezett meg hozzánk: a Vampire Vape Parma Violets. Mit érdemes tudni erről az ízről és magáról a készítőről?

Te is szeretnéd megütni a Highrider Jackpotot?
25
Júl

Talán nem olyan meglepő, hogy a Highrider Jackpot nagyon népszerű termékünknek számít azok között, akik nikotinmentesen szeretnének elektromos cigarattát szívni.

Merthogy a legtöbben valóban azért térnek át az e-cigarettára, hogy némi átmenetet tudjanak saját maguknak biztosítani a leszokást illetően. Hiszen az elektromos cigaretta erre valóban tökéletesen alkalmas: tudsz dohányozni, megmarad a jól berögzült mozdulat, és a füstöt is tudod továbbra is eregetni.

De akkor mégis mi változik? Mivel tudod megütni a jackpotot?

Green Kelly aroma: vajon mit rejt az üvegcse?
22
Júl

A e-cigaretta, illetve a dohány hevítéssel való fogyasztása számtalan előnnyel bír a hagyományos dohánytermékekkel szemben. De ennél sokkal fontosabb az a kérdés: milyen íz rejlik a Green Kelly aroma mögött?

A shake and vape aromák egyik legjobbja, a Sweet Snowshoe
24
Jún

A Sweet Snowshoe a Copy Cat egyik zseniális íze, ami magával ragad a fűszerességével. Kikeverése kimondottan egyszerű, hiszen ez a bottle in bottle aromák közé tartozik, ami a shake and vape egyik alkategóriája. De mit is jelent ez pontosan? Hogyan kell ezeket kezelni, és lehet-e belőlük nikotinos verziót készíteni? Ennek járunk utána a következő bejegyzésben.

A PJ Empire Highrider aromák
16
Jún

A Highrider aromák a PJ Empire alapvetően is igen magas színvonala fölé emelkednek. Ezt a sorból való kiemelkedést főként a dohányos alapízeknek köszönhetik, de a gyártó, hogy még hangsúlyosabbá tegye a különbséget, teljesen saját megjelenést adott a széria három tagjának.

De milyenek is pontosan ezek az ízek? Megéri őket kipróbálni, vagy csak felesleges látványelem a polcon és semmi több a Highrider széria? Ennek fogunk utánajárni a következő bejegyzés során.

E-liquid keverése házilag a Blitz aromák segítségével
19
Máj

A Blitz aromák tökéletes kiegészítői lehetnek a házilag készített e-liquid alapoknak. Azok, akik rendszeresen használnak elektromos cigarettát, tudják, hogy e-liquidet nem szabad csak kis kiszerelésben tartani otthon. Jó, ha mindig van kéznél belőle, hiszen nagyon kellemetlen tud lenni, ha elfogy, és csak a sarki dohányboltban kapható liquidek közül tudsz válogatni, amiknek a minősége is sok esetben megkérdőjelezhető.

Búcsú a dohányzástól nikotinmentes alapfolyadékkal
30
Máj

A nikotinmentes alapfolyadék szinte az utolsó lépcsőfok abba az irányba, hogy teljesen meg tudj szabadulni az egykori káros szenvedélyedtől. Persze van még előtte néhány lépcsőfok, amit meg kell tenni. De mi van akkor, ha nem érzed teljes értékűnek az ilyen alappal készült e-liquideket? Mit lehet tenni, ha az a benyomásod, hogy csupán “hegyi levegőt” szívsz? Egyáltalán mi értelme van a nikotinmentes e-liquidnek? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a következő bejegyzésben.