Liquid-Aroma Blog

Milyen elektromoscigi-fajták érhetőek el?

Liquid-Aroma.hu
2023.11.24 11:44
Milyen elektromoscigi-fajták érhetőek el?

Az elektromos cigaretták egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ami egyáltalán meglepetés, ha megnézzük, mégis mennyi előnnyel rendelkeznek. Tökéletes választás arra, ha valaki szeretné elhagyni a hagyományos dohánytermékeket. Azonban a váltás során az elektromoscigi-fajták átnézése is fontos teendő.

Elektromoscigi-fajták: miből lehet választani?

Az, hogy jó választás az elektromos cigaretta, egyáltalán nem kérdés, pláne, ha a hagyományos cigihez hasonlítjuk. Ha valaki úgy dönt, hogy szeretné kipróbálni az e-cigit, akkor elsőre ijesztő lehet, hogy mégis mennyi lehetőség közül lehet válogatni. Az elektromoscigi-fajták palettája elég széles, ezért érdemes sorra venni a nagyobb kategóriákat.

A kiválasztás során több szempontot is figyelembe kell venni. Az első talán az érzés, hogy mennyire kényelmes a használata, hogyan néz ki, milyen a színe, a formája. Ha jól választunk, akkor nem kell takargatni mások előtt, hanem bátran vállalhatjuk, hogy milyen készülékből szívjuk a gőzt éppen. A következő szempont a nikotin, ami a leszokók számára lehet fontos. A választott készülék befolyásolja azt is, hogy milyen liquidek közül tudunk válogatni a felhasználás során.

Az ár és a funkciók is befolyásoló tényezők lehetnek. Ha valaki először vásárol ilyen készüléket, akkor nem biztos, hogy egyből a csúcskategóriában érdemes nézelődni. Vannak bonyolult kütyük is, amik “mindent” tudnak, sokszor még többet is, mint amire szükségünk van. Sokan azonban a szimplább, egyszerűbb kialakításra esküsznek.

Az egyik első nagy kategória az elektromoscigi-fajták között azok a készülékek, amelyek a hagyományos cigarettára emlékeztetnek. A fiatalok körében ez számít a legnépszerűbbnek, mivel olcsók és könnyebben használhatóak. Fontos kiemelni, hogy ezek nem mindig alkalmasak arra, hogy hatékonyan tudjunk leszokni a hagyományos dohányzásról. Sokan együtt használják a kettőt, vagy éppen felváltva. Ha valakit nem hoznak lázba a bonyolult, fejlett funkciók, akkor ez ideális választás lehet.

Előnyei közé tartozik a tradicionális cigarettára hajazó kinézet és érzet, megfizethető ár és nem követel nagy karbantartást, tisztítást. Hátránya viszont, hogy nem túl tartós, hamar lemerül és elég csekély a választható ízek tárháza.

Egy lépéssel közelebb az elektromos cigaretták világához

Ha megnézzük a készülékek kínálatát, akkor olyan termékekkel is találkozhatunk, amelyek tollszerű kinézettel rendelkeznek. Ezek is kezdő eszköznek számítanak, viszont sokkal több opciót és funkciót kínálnak, mint az előbb említett, cigarettára emlékeztető darabok. Jóval több párát képesek kibocsátani, az akkumulátor teljesítménye is nagyobb. Ez már egyértelműen előrelépést jelent és kinyitja a kaput az elektromos cigarettázás világára. Rengeteg íz, liquid közül lehet válogatni, a nikotintartalom is sokkal szabadabban választható meg.

Előnyei közé tartozik az, hogy újratölthető, sokkal tartósabb, a használata is viszonylag könnyű, és az akkumulátor is nagyobb teljesítménnyel bír. A vízpára kibocsátása is jobb, erőteljesebb. A hátrányok között érdemes megemlíteni, hogy több törődést igényel, magasabb a belépési költség is.

Igazi nagyágyúk is elérhetőek

Az elektromoscigaretta-fajták között érdemes megemlíteni a sima box modokat is. Ezek már sokkal tartósabbak, a tank és az akkumulátor nagyobb kapacitással rendelkezik. Digitális kijelző panel is található rajta, valamint a vízpára-kibocsátás is igazán figyelemre méltó. Ha kérdésed van, hogy mégis melyiket válaszd, keress minket bizalommal.