Nikotin Booster

Ha nem elegendő a nikotin mennyisége az adott liquidben, akkor egyszerűen megoldhatjuk a helyzetet. Ehhez nincs másra szükség, mint egy minőségi Nikotin Boosterre és máris elérhetjük a kívánt hatást. Ráadásul minden aroma-, koncentrátumtípushoz megtalálhatjuk az ideális kiegészítőt. Ezzel még jobban személyre szabhatjuk az egész élményt, és a nikotin mennyiségét is úgy variálhatjuk, ahogy azt a kedvünk tartja.

Fedezd fel Nikotin Booster kínálatunkat, és válaszd ki a megfelelő kiegészítőt még ma! Böngészd végig a teljes felhozatalt!

 

A tökéletes gőzöléshez megfelelő alapokra van szükség

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye, hogy az egész élményt teljesen az ízlésünkre szabhatjuk. Ez hatalmas előnyt jelent a hagyományos dohánytermékekkel szemben amellett, hogy még ráadásul sokkal egészségesebb is az e-cigi. Ha valaki most tér át az elektromos változatra a klasszikusról, akkor az egyik legnagyobb kihívást az jelenti majd, hogy a nikotintól hatékonyan megszabaduljon. Nem kell rögtön a legdrasztikusabb módszerekhez folyamodni, akár szépen fokozatosan is lehet csökkenteni az adagot.

Ebben olyan minőségi alapok és bázisok segítenek, mint a Nikotin Boosterek. Mellette a webáruház kínálatából mindent egyszerűen be lehet szerezni, amire csak szükségünk lesz az elektromos cigarettázáshoz. Kezdve a különleges, extrém vagy éppen jól megszokott aromákkal és az általuk nyújtott ízvilággal. Elérhetőek longfill és shortfill változatok is, így garantáltan mindenki megtalálhatja az igényeihez legjobban illeszkedő változatokat. Ha valami különlegesre vágyunk, akkor nem maradhatnak ki a nikotinsók sem.

A gőzöléshez hozzátartoznak a különböző kiegészítők is. Ha már alapfolyadékok, akkor beszerezhetünk belőlük nikotinos és nikotinmentes változatot is. Érdemes betárazni propilén-glikolból (PG) és növényi glicerinből (VG) is. Ha pedig elektromos cigaretta, akkor a készülékről sem szabad megfeledkezni. A webshopból rendelhetünk modot, podot, pod modot és boro változatot is. Akár az egyes alkatrészeket is külön-külön beszerezhetjük vagy éppen pótolhatjuk. Ezek közé tartoznak a tankok, porlasztók, vatták, huzalok is.

Többféle Nikotin Booster közül lehet válogatni

Ha az alapból nikotinmentes aromát szeretnénk egy kis nikotintartalommal megtölteni, erre is van lehetőség. Az egyik legnépszerűbb választás az Ultrabio Nikotin Boostere. A német gyártó terméke 10 milliliteres kiszerelésben érkezik. Elérhető 20 mg/ml és 18 mg/ml nikotinerősségű változat is. A PG/VG arányra is érdemes odafigyelni, de ebből is több választási lehetőséget kapunk: 0PG/100VG, 20PG/80VG, 30PG/70VG, 40PG/60VG és 50PG/50VG.

Emellett ott vannak még a Revolute különböző termékei is. Elérhető 0PG/100VG, 30PG/70VG és 50PG/50VG arányhoz használható 20 mg/ml nikotinerősségű Nikotin Booster a francia gyártótól. Igazi különlegességet is tartogat számunkra a Revolute: ott van az Origine Vegetale terméke, ami egy repcéből készülő növényi glicerin Nikotin Booster. Vagy a Revolute Fresh, ami extra hűsítőt tartalmaz. Ebből választhatunk erősebb vagy gyengébb hűsítést biztosító változatot is.

A felsoroltakon kívül még válogathatunk az Obvious Liquids, a Supervape, az Eliquid France és a Tribal Force termékei közül is.

Tegyük egyedivé a vapelést

A különböző Nikotin Boosterek segítségével olyan nikotinmennyiséget érhetünk el a kész liquidben, amire éppen szükségünk van. Ez is egy nagyon fontos kiegészítője lehet a tökéletes élménynek. Tekintsd meg a teljes Nikotin Booster kínálatunkat most!