Nikotinos alapfolyadék

A megfelelő alapfolyadék kiválasztása kulcsfontosságú ahhoz, hogy az elektromos cigarettázás élménye megfelelő legyen. Ma már többféle termék közül válogathatunk. Nagy népszerűségnek örvendenek a nikotinos alapfolyadékok, amelyek segítségével szinte ugyanolyan élmény és hatás érhető el, mint a hagyományos cigarettával.

Akkor is érdemes ezt választani, ha szeretnénk átszokni az elektromos fajtára, vagy a lassabb leszokás útjára léptünk, hogy ne legyen annyira kellemetlen és megterhelő. Fedezd fel nikotinos alapfolyadék kínálatunkat! Válaszd ki még ma az ideális terméket!

 

Minden, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet

Webáruházunkban minden olyan eszköz és kiegészítő megtalálható, ami az e-cigizéshez kell. Tökéletes helyen jár mindenki, aki kezdő, haladó, profi vagy éppen alkalmi elektromos cigarettázó. Miért is? Mert konkrétan az aromáktól és koncentrátumoktól kezdve a fontos kiegészítőkön át az alapok és bázisok kínálatáig minden megtalálható, amire csak szükség lehet. A kiegészítőkhöz tartoznak a huzalok, vatták, akkumulátorok és akkumulátortöltők is.

Ha valaki szereti saját maga összerakni azokat az eszközöket, amelyek az elektromos cigarettázáshoz kellenek, számukra ajánljuk a DIY kategóriát, ahol minden termék megtalálható az önálló barkácsoláshoz. A hatalmas kínálatnak köszönhetően általában nincs olyan igény, amire ne tudnánk megoldást találni. Természetesen nemcsak a mennyiségen van a hangsúly, hanem a minőségen is, amit jól mutat változatos aromafelhozatalunk, de az alapfolyadékoknál is többféle kialakítással találkozhatunk. Tudjuk nagyon jól, hogy ahány felhasználó, legalább annyi ízlésnek kell megfelelnünk, amit eddig sikerült is teljesítenünk.

Érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk, mivel kínálatunkat folyamatosan bővítjük. Nehogy valaki lemaradjon bármilyen újdonságról!

A nikotinos alapfolyadékok kínálata

Ha igazi minőségi terméket keresünk, akkor mindenképpen a Revolute felhozatalában érdemes böngészni. Többféle kiszerelés is elérhető, mivel tudjuk nagyon jól (pláne, ha nikotinról van szó), hogy az ízlések változóak. A Revolute képviseli az igazi francia minőséget és eleganciát, amiben garantáltan nem fogunk csalódni.

Ha nikotinos alapfolyadékról beszélünk, akkor több paraméterre is oda kell figyelni. Az egyik az, hogy mégis mekkora kiszerelést szeretnénk vásárolni. Érdemes általában a nagyobb mellett dönteni, hogy hosszú távon se fogyjunk ki a bázisból, alapfolyadékból. Elérhető 1000 milliliteres és 100 milliliteres változat is.

A következő sarokpont a megfelelő PG/VG arány megtalálása. Elérhető 0PG/100VG, 30PG/70VG és 50PG/50VG arányú készítmény is. Végül, de nem utolsósorban ott van talán az egyik legfontosabb, a nikotin erőssége. Általában négyféle fokozat érhető el: 2 mg/ml, 3 mg/ml, 4 mg/ml és 6 mg/ml. Ha valaki PG érzékeny, számára ajánljuk a Revolute Origine Vegetale terméket, ami 50PG/50VG arányú, a nikotin erőssége pedig 12 mg/ml, a kiszerelése pedig 100 milliliter.

Mire kell figyelni a PG-VG aránynál?

Először is, érdemes betartani a gyári ajánlásokat és a megfelelő elosztásra törekedni. Ha valaki igazi füstbajnok akar lenni, annak a 30% PG - 70% VG lesz a tökéletes választás, amivel hatalmas és tömör gőzfelhőket lehet létrehozni, de ez gyakran az íz rovására mehet. Ha valaki inkább az ízt tartja előtérben, ott a 70% PG - 30% VG lesz az ideális arány. A tökéletes egyensúlyt pedig az 50% PG - 50% VG aránnyal lehet megtalálni. Ismerd meg kínálatunkat és töltsd fel a kosarad minél hamarabb!