Eliquid

Mi az, ami nem maradhat ki egyetlen egy elektromos cigarettázás során sem? Természetesen maga az eliquid, ami az egész élményt meghatározza. Ma már egész széles termékpalettáról tudunk válogatni, ahol minőségi koncentrátumok, aromák várakoznak arra, hogy kipróbáljuk őket. Érdemes megnézni az újdonságokat. Az extrém kombinációktól kezdve a hétköznapi ízeken át az egzotikus aromákig mindennel találkozhatunk.

Fedezd fel széles Eliquid kínálatunkat, és szerezd meg még ma a megfelelő koncentrátumot! Böngészd végig az egész felhozatalt most!

Minőségi liquid a tökéletes élményhez

Webáruházunkban minden megtalálható, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet. Függetlenül attól, hogy valaki kezdő, alkalmi, tapasztalt vagy profi e-cigiző, bizonyos eszközök és kiegészítők pótlását mindig meg kell oldani. Webshopunk széles kínálattal várja azokat is, akik szeretnék elhagyni a hagyományos dohánytermékeket és egy sokkal egészségesebb alternatívára váltanának éppen. Ehhez tökéletes választás az elektromos cigaretta, ami kellemesebb élményt is nyújt, mint egy szimpla, normál, hétköznapi cigi.

Többféle kategória közül lehet válogatni: kiegészítőket is egyszerűen be lehet szerezni, ilyen például a porlasztó, a tank, a bázisok és más elemek, amelyek elengedhetetlenek a gőzöléshez. Természetesen mindennek az alapja maga a készülék és az ízélményről gondoskodó eliquid. Utóbbihoz olyan márkák tartoznak, mint a minőségi Aromazon, a Curieux vagy a Blendfeel.

A legnagyobb és legnépszerűbb gyártók termékei közül lehet válogatni. Kínálatunk kialakítása során a mennyiség mellett a minőség is fontos szempont volt. Azoknak, akik szereti saját maguk összeállítani az egyes alkatrészeket, nekik a DIY kategóriát ajánljuk, ahol minden eszköz és kiegészítő megtalálható, amire szükség lehet a művelet során.

Változatos Eliquid felhozatalból válogathatunk

Három nagyobb márkát már rögtön az elején kiemeltünk. Ezek közé tartozik az Aromazon is, ami egy francia gyártó. Leginkább gyümölcsös ízvilágú aromákkal találkozhatunk a felhozatalukban. Ilyen például az Aromazon King Business Peche Raisin Citron is, ami egy nikotinmentes eliquid. Őszibarack, citrom és szőlő kombinációját hozza el számunkra, ez egy igazán kellemes mix, amit mindenkinek ajánlunk, hogy legalább egyszer próbálja ki.

Ha valaki még édesebb élményre vágyakozik, akkor az Aromazon King Bikers Fruits Rouges lehet az ideális választás, ami az eper-málna-szeder egyvelegét tartalmazza. Ez szintén nikotinmentes, 10 milliliteres kiszerelésben érhető el, az ajánlott PG-VG arány pedig 50%-50%. Természetesen az Aromazon mellett ott van még a Curieux is. Édesszájúaknak feltétlen ajánljuk, hisz a Curieux Tarte Tatin például egy almatorta ízű eliquid. Emellett jó választás lehet még a Curieux Peche Melba is, ami a tejszínhabos barack élményét fogja nyújtani számunkra gőz formájában.

Ha valaki komolyabb, dohányos ízvilágot keres, akkor a Blendfeel Chiodod Fisso személyében meg is találhatja az ideális eliquidet. Sötét dohányok, Virgina, Latakia és Katerini dohány ízét hozza el ez az eliquid. Ehhez hasonló a Blendfeel Sciocco is, ami Kentucky dohány ízű koncentrátum.

Merjünk kipróbálni valami újat

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye, hogy sokkal több lehetőséget és változatosságot tud nyújtani, mint a hagyományos dohánytermékek bármelyik. Érdemes kipróbálni mindig valami új aromát, hisz kitudja, lehet az lesz a következő kedvencünk. Fedezd fel hatalmas eliquid kínálatunkat!