Tank

Az elektromos cigarettázáshoz számtalan kiegészítőre van szükség. Talán az egyik legfontosabb maga a tank, ami elengedhetetlen a gőzöléshez. Azonban ma már többféle kialakítással lehet találkozni, ezért fokozottan oda kell figyelni arra, hogy melyiket választjuk. Mindegyiknek megvan a saját különlegessége, előnye, így a saját ízlésünk, igényeink alapján tudunk rendelni. A széles termékpalettának köszönhetően a tank vásárlása ma már egyáltalán nem jelent problémát.

Ismerd meg tankkínálatunkat, és válaszd ki a megfelelőt most! Böngészd át a felhozatalt még ma!

Ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges lehet, az mind megtalálható nálunk!

Webáruházunk igazán széles termékkínálattal rendelkezik. Konkrétan több tucat minőségi márka felhozatalából válogathatunk, ami több száz terméket jelent a gyakorlatban. Minden beszerezhető ahhoz, hogy a gőzölés tökéletes élmény legyen. Mindenkinek érdemes nálunk válogatni, függetlenül attól, hogy valaki gyakorlott elektromos cigaretta felhasználó, vagy most ismerkedik a gőzöléssel, esetleg keresi a hatékony módot arra, hogy minél hamarabb elhagyja a hagyományos dohánytermékeket. Alkalmi, kezdő, profi e-cigizők egyaránt megtalálhatják a tökéletes terméket.

A kínálatban több kategória közül lehet válogatni. A palettán találhatóak hétköznapi és egzotikus aromák, nikotinsó, bázisok, porlasztók, minőségi tankkiegészítők. Ha valaki szereti saját maga összeszerelni, előállítani a szükséges kiegészítőket, számukra a DIY szekciót ajánljuk. Itt minden megtalálható ahhoz, hogy elinduljunk. A termékpalettánk tele van a legismertebb, legnagyobb és legjobb gyártók termékeivel. Ez igaz minden egyes kategóriára, legyen az készülék, akkumulátor, aroma vagy más kiegészítő, csalódni garantáltan nem fogunk.

Az egyes alkatrészekre nagy hangsúlyt kell fektetni, mivel ezek határozzák meg a teljes elektromos cigaretta elfogyasztásának élményét.

Többféle kialakítás érhető el a tank esetében

Több márka termékei közül tudunk válogatni. Az egyes típusok között is lehet nézelődni. Vannak RTA, RDA tankok, de emellett SUB-OHM és pod cartridges is elérhető, a tankkiegészítőkről nem is beszélve. Utóbbihoz tartozik például a Geekvape Zeus palást, ami elérhető 5,5 milliliteres és 3,5 milliliteres változatban is.

A legnépszerűbb RTA tankok között találhatjuk például a Wotofo Profile X RTA tank Gunmetalt, a Geekvape Zeus X RTA tank SS-t és a Vapefly Brunhilde MTL RTA tank SS-t is. Az RTA a Rebuildable Tank Atomizer kifejezés rövidítése, ami annyit jelent, hogy a tank újraépíthető, felújítható. A felépítése bonyolultabb, mint egy RDA tanknak, valamint rendelkezik saját liquid tartállyal is. Csepegtetésre nincs szükség az ideális léellátáshoz.

Ha már RDA tank, a kategóriában a legnépszerűbbnek a Hellvape Dead Rabbit Pro RDA tank matte black számít, de emellett ott van még a Hellvape Dead Rabbit V3 RDA tank blue is. Az RDA a Rebuildable Dripping Atomizer, ami az újraépíthető csepegtetős kazánt jelenti. Ez szintén alkalmas liquid tárolására, a felépítése pedig nagyon egyszerű.

Van miből válogatni

A Sub-Ohm tankok sorát bővíti a Geekvape Zeus Sub-Ohm SE tank gun metal és a Hellvape Fat Rabbit V2 Sub-Ohm tank matte full black is. Ha pedig pod cartridges-re van szükség, akkor a Lost Vape Ursa podfej lehet az egyik legjobb választás.

Mint látható, a széles paletta elengedhetetlen, ha elektromos cigarettázásról és tankokról beszélünk. Mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő darabot. Nézd végig tankkínálatunkat most!