[Kifutott] Dampflion

A Dampflion termékei az igazán előkelő, prémium minőségű kategóriához tartoznak. Itt megtalálhatod a teljes palettát, ami jelenleg rendelkezésre áll a gyártótól. A Dampflion aromái leginkább a gyümölcsös felfrissülést hozzák el felhasználóinak, így ideális választás édesszájúaknak. Ám ez még nem minden, a kivitelezés több mint prémium. Megjelenésében egyenesen előkelő, nemesi érzést kölcsönöz. Az oroszlános logó, a találó termék elnevezéseknek hála igazi arisztokratának érezheted magad e-cigizés közben.

Ha valami kifejezetten egyedi élményre vágysz, de azért mégis ismerős ízekkel tarkítva, akkor nyugodtan válassz egyet a termékpalettából. Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

 

A webshopunk az elektromos cigarettázással kapcsolatban mindenfelé kiegészítőt kínál, mint például: különböző aromákat vagy koncentrátumokat, alapleveket (PG-VG), huzalokat és vattákat. Támogatjuk a DIY eszközöket is, így mindent megtalálsz nálunk, amennyiben te saját magad szeretnéd elkészíteni az e-cigizéshez szükséges kiegészítőket. Több tucat márka közül válogathatsz, amelyek kivétel nélkül prémium minőséget nyújtanak saját kategóriájukban. Nem hiába található meg a Dampflion is a felhozatalban, hisz több, mint prémium termékről van szó.

Mely Dampflion terméket találhatom meg nálatok?

A bevezetőnkben is említettük, hogy a Dampflion aromái leginkább a gyümölcsös és egyben frissítő liquidek sorát bővítik. Annak ellenére, hogy maguk az ízek ismerősek lehetnek, egyrészt az élmény egyenesen kivételes, másrészt egészen meglepő kombinációkat is találhatunk a felhozatalban. A citrom egy nagyon gyakori elem az aromák összetételében, de mindig sikerül egy új társat találni mellé. Ilyen például a különböző bogyós gyümölcsök vagy a fekete tea. Ki ne szeretné a finomabbnál finomabb gyümölcsöket? Igazi nyári élményt tud adni ízvilágának köszönhetően, ami a borús napokon, de akár meleg időben is tökéletes kikapcsolódást nyújt.

A Dampflion viszont nem áll meg az “egyszerű” gyümölcsös ízeknél. A frissítő hatás ugyanúgy kiemelt fontosságú a gyártónál, mint az édesség. Találhatunk mentás, valamint ánizsos mixeket is a különböző gyümölcsös alapok mellett. Sőt, az egzotikus ízkombinációktól sem riad vissza egy-egy arománál. Ilyen például a gránátalmás gyömbérsör vagy az epres sajttorta ízű liquid.

A kiszereléseik 10 és 20 milliliteres változatban is elérhetőek. Az ajánlott keverési arány az egyes aromáknál általában 8-10%, valamint az ajánlott érlelési idő 2-4 nap között várható. A Dampflion liquidek elkészítése ugyan odafigyelést igényel, de a cserébe kapott ízélmény kárpótol minden egyes percért.

Az alábbi előnyökkel jár, ha tőlünk vásárolsz

Amennyiben a Dampflion aromái között találod meg az ideális választást, akkor nem kell aggódnod, ezekre a termékekre is elérhető Ízgarancia szolgáltatásunk. Csupán arra kell figyelni, hogy a kosárba rakásnál ki kell választani vagy az Ízgarancia vagy az Ízgarancia VIP extra szolgáltatás egyikét. Ezek annyit jelentenek, hogy amint átvetted az aromát, az ajánlásoknak megfelelően bekeverted és az első használatra is sor kerül, de mégsem azt az élményt kapod, amire számítottál, akkor visszaküldheted a liquidet. A kifizetett költséget pedig jóváírjuk kuponban vagy hűségpontban.

Természetesen nem csak ezért éri meg nálunk vásárolni, ugyanis regisztrált felhasználóink hűségpontrendszerben részesülnek, sőt, ha először veszel tőlünk valamilyen terméket, akkor még ajándékot is kapsz. A házhoz szállításra még panasz nem érkezett, nagyon gyorsan dolgozunk, 1-2 munkanapon belül megérkeznek a vásárolt termékek.