Célkitűzésünk

Európában a korai elhalálozás kiváltó okai között is a dohánytermékek fogyasztása áll első helyen, évente közel 700 ezer ember halála írható a számlájára, noha a dohányzás a legfőbb olyan egészségügyi kockázat, amely elkerülhető lehetne1.

A Liquid-Aroma csapatának álláspontja az, hogy az elektronikus cigaretta egy, a klasszikus dohányzásról való leszokást segítő eszköz, egy hatékony alternatíva, egy lépés a függőségtől egy egészségesebb, jobb minőségű élet felé.

Csapatunk célja összhangban a vonatkozó közösségi2 és tagállami jogszabályokkal, figyelemmel a vonatkozó kutatások eredményeire

  • egy olyan a klasszikus dohányzásnál jelentősen alacsonyabb egészségi kockázatot hordozó termékkör forgalmazása, ami érdemi és hatékony segítséget nyújt a dohányosoknak a leszokásban.
  • ellenőrizhető forrásokból minőségi termékekkel kielégíteni ügyfeleink igényeit.

Célunkkal nem összeegyeztethető a fiatalkorúak kiszolgálása, a nem dohányzók kiszolgálása és a jogszabályi megfeleléssel össze nem egyeztethető működés.

Céljainkat egyértelműen kommunikáljuk nagykereskedelmi partnereink, ügyfeleink és más partnereink felé. Partnereinktől határozottan elvárjuk a maximális megfelelést és ezt partnerkapcsolataink során érvényre is juttatjuk.

Egy egészségesebb füstmentes jövő érdekében.

A Liquid-Aroma csapata

 

1 Az Európai Bizottság összefoglalója
2 Az Európai Parlament és a Tanács 2014/40/EU irányelve ( 2014. április 3. ) a tagállamoknak a dohánytermékek és kapcsolódó termékek gyártására, kiszerelésére és értékesítésére vonatkozó törvényi, rendeleti és közigazgatási rendelkezései közelítéséről és a 2001/37/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről EGT-vonatkozású szöveg