Elfliq

Nikotin kémiai vegyületek nélkül? Ez nem lehet más, csakis a nikotinsó, ami a nikotinnak egy másik fizikai formája. A dohánylevélből kinyert nikotinhoz savakat adnak, mint a levulinsav, benzoesav és tejsav, aminek a végén megkapjuk a nikotinsót. Ez sokkal kisebb irritációt okoz a mellkasban a hagyományos cigarettákhoz képest, sokkal kellemesebb a használata. Ez csak fokozódik az olyan minőségi termékeknek köszönhetően, mint ami az Elfliq kínálatában is megtalálható.

Fedezd fel most a minőségi nikotinsók felhozatalát, és rendeld meg ma az ideális termékeket! Böngészd végig a kínálatot most!

 

Minden egy helyen, ami az elektromos cigarettához kell

Webshopunkban minden megtalálható, amire az e-cigizés során szükség lehet. Több tucat gyártó több száz terméke közül lehet válogatni. Mindent be lehet szerezni egy helyen függetlenül attól, hogy valaki kezdő, hobbi, haladó vagy profi gőzölőnek számít. Ha le szeretnénk szokni a hagyományos dohánytermékekről, akkor szintén a lehető legjobb helyen járunk. Az egész folyamat könnyen elkezdhető egy jól kiválasztott termékkel.

Tegyük meg az első lépéseket a nikotinsó segítségével, ami egy sokkal kellemesebb és egészségesebb módja a dohányzásnak a megszokotthoz képest. Webáruházunkban a legkülönfélébb aromák és koncentrátumok találhatóak meg, de emellett be lehet szerezni vattákat, huzalokat, akkumulátorokat, akkumulátortöltőket is. Támogatjuk azokat is, akik szeretik otthon, saját maguk előállítani az elektromos cigarettázáshoz szükséges kiegészítőket. Számukra a DIY szekciót ajánljuk, ahol minden megtalálható, ami elengedhetetlen az elinduláshoz.

Természetesen nálunk nemcsak mennyiséggel, de egyben minőséggel is lehet találkozni. Aroma kínálatunkban kizárólag prémiumkategóriás termékek találhatóak, amelyek tökéletes kikapcsolódást és ízélményt nyújtanak mindenki számára.

A prémium nikotinsók világa: az Elfliq

A hagyományos aromák között is közkedveltnek számítanak a gyümölcsös ízek, nincs ez másképp a nikotinsó esetében sem, ahol az Elfliq igazán különleges kínálattal képviselteti magát. Ott van például az Elfliq Mango, ami a mangó ízvilágát hozza el hozzánk. Az Elfliq Grape pedig a szőlő kedvelőinek palettájából nem maradhat ki. Ezenkívül még találkozhatunk áfonya-málna-citrom kombinációjával is, de az energiaitalos nikotinsó sem maradhat ki a kínálatból.

Ezek a termékek 10 milliliteres kiszerelésben érkeznek egyenesen Kínából. A nikotin erőssége is változó: néhány termék esetében 10 mg/ml, de van, ahol erősebb, 20 mg/ml. A PG/VG arány szinte minden termék esetében 50-50.

A nikotinsó egy igazán közkedvelt formának számít, ami sokkal egészségesebb és kellemesebb élményt nyújt a felhasználók számára. Aki még eddig nem tette, mindenképpen próbálja ki, hiszen lehet, az egyik új kedvencét fogja megtalálni ilyen formában.

A legjobb hely a kísérletezéshez

Vásárlóink számtalan kedvezményt vehetnek igénybe. Ott van például a hűségrendszer, amiben regisztrált felhasználóink vehetnek részt. Ez azt jelenti, hogy minden vásárlás után hűségpontok járnak, amelyeket ajándékokra, kedvezményekre lehet beváltani.

Ezenkívül minden arománál, így az Elfliq termékeinél is elérhető az Ízgarancia és az Ízgarancia VIP szolgáltatás. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogyha a termék nem a várt ízélményt nyújtja számodra, akkor azt visszaküldheted hozzánk és az árát jóváírjuk hűségpont vagy kupon formájában. Fedezd fel még ma az Elfliq kínálatát, és próbálj ki valami újdonságot.