PG - Propilén-Glikol

Az elektromos cigarettázáshoz számtalan kiegészítőre van szükség, hogy a megfelelő élményben legyen részünk. Az, hogy melyik a legfontosabb, nem lehet egyértelműen kijelenteni, de az biztos, hogy PG, azaz propilén-glikol nélkül nem tudnánk úgy gőzölni, ahogy szeretnénk. Az ideális aroma, koncentrátum kikeveréséhez elengedhetetlenek az alapok és bázisok, köztük a propilén-glikol, de szerencsére nem kell aggódni, a beszerzésük nagyon egyszerű.

Böngészd át PG felhozatalunkat és válaszd ki az ideális kiszerelést! Jó böngészést kívánunk!

Webshopunk célja az, hogy minden olyan termék, kiegészítő elérhető legyen, ami a kezdő, alkalmi, haladó és profi elektromos cigarettázóknak is elengedhetetlen a tökéletes gőzöléshez. Felhozatalunkban minden megtalálható, kezdve a különböző aromáktól, az alapokon és bázisokon át a cserélhető akkumulátorokig és töltőkig. Mindez csak a jéghegy csúcsa, mivel támogatunk minden DIY eszközt, azaz otthon is elkészíthetsz minden olyan elemet, ami a tökéletes elektromos cigarettázáshoz elengedhetetlen.

Találhatsz a webáruházunkban vattákat és huzalokat, valamint flakonokat, tűket, mérőpoharakat, de a felsorolást még hosszú ideig lehetne folytatni. Igyekszünk minden felmerülő igénynek eleget tenni, ami látható aromafelhozatalunkon is. Megtalálható minden nagyobb és közkedvelt gyártó, Magyarországon mi rendelkezünk az egyik legnagyobb kínálattal, ha aromákról van szó. Az alapízektől kezdve az egzotikus kombinációkig és újdonságokig minden megtalálható.

Természetesen a megfelelő aromához alaplevekre, bázisokra is szükség van, mint amilyen a PG, azaz a propilén-glikol is. Igyekszünk minden egyes kategóriánkat folyamatosan bővíteni, így érdemes gyakran visszalátogatni hozzánk és átnézni az újdonságokat.

Miért van szükség egyáltalán PG-re, azaz propilén-glikolra?

A propilén-glikolról, rövidítve PG-ről érdemes tudni, hogy egy kiváló hordozófolyadékról van szó, ami tökéletes viszkozitást biztosít és egy semleges oldószer. Mindezek a tulajdonságok azért is kiemelten fontosak, mert így mellékíz nélkül lehet élvezni az aromák valódi zamatát, ez pedig a gőzgyártás egyik, ha nem a legfontosabb szempontja.

Ha egy liquidnek magasabb a PG tartalma, az jobban kiváltja a torokhatást, így sokkal könnyebb átszokni a hagyományos cigarettáról az elektromosra, az egész váltás kellemesebb lesz. Webáruházunkban többféle kiszerelésben található propilén-glikol, a fél vagy egy literes változattal akár hosszú időre megoldhatjuk a PG igényünket. Persze kisebb változat is elérhető, hogy minél könnyebb legyen a szállítás és akár útközben is gyorsan keverhessünk egy kellemes aromát, erre ajánlott a 150-200 milliliteres termékeket választani.

Miért érdemes nálunk vásárolni propilén-glikolt?

Itt nemcsak az alapokat és bázisokat találhatod meg, hanem a hozzá szükséges aromákat is könnyedén beszerezheted. Az aromák esetén még Ízgarancia szolgáltatással is találkozhatsz, ami annyit jelent, hogyha nem vagy megelégedve a választott liquidekkel, költségek nélkül visszaküldheted, a kifizetett összeget pedig kupon vagy hűségpont formájában visszakapod.

Ha már hűségpont: minden egyes vásárlással gyűjthetsz belőlük, így propilén-glikol készleted feltöltésénél is garantáltan kapsz pontokat, amiket különböző termékekre, kiegészítőkre válthatsz be a későbbiekben. Mindezek miatt kifejezetten ajánlott a regisztráció lehetőségével élni, mivel akkor kedvezményekben is részesülsz, valamint a vásárlások is sokkal rövidebbek lesznek.