Liquid-Aroma Blog

Aromák, amelyek mind az 5 érzékünkre hatással vannak

Liquid-Aroma
2024.03.21 15:36
Aromák, amelyek mind az 5 érzékünkre hatással vannak

Az elektromos cigarettázás egyik legnagyobb előnye (amellett, hogy sokkal egészségesebb) a hagyományos dohánytermékekkel szemben, hogy nagyon széles ízpaletta érhető el az aromák és koncentrátumok személyében. A népszerű ízek mellett különleges kombinációkkal találkozhatunk, valamint olyanokkal is, amelyek mind az 5 érzékünkre hatással vannak.

Különleges aromák a piacon

Ha megnézzük a Liquid-Aroma.hu longfill aroma kínálatát, akkor láthatjuk, hogy számtalan kategória, kialakítás közül lehet válogatni. Az egyik legkülönlegesebb darabnak az úgynevezett 5-Senses aromacsalád számít, ami minden érzékünket garantáltan rabul ejti majd. Felidézi bennünk a legjobb emlékeket az ízek, illatok segítségével, és olyan helyekre “repülhetünk vissza”, ahol könnyednek és boldognak éreztük magunkat.

De miért nevezik 5-Senses aromának őket? Mert mind az öt érzékünkre különös hatással van a koncentrátum. Elsőre természetesen a szemre hatnak, amikor kifújjuk az elektromos cigaretta gőzét, akkor teljesen más élményben lesz részünk, mint egy hagyományos cigi esetében. Ahogy nézzük a gőzt és átszűrődik rajta a fény, akkor teljes nyugalmi állapotba lehet kerülni. Az aroma fogyasztása során nem maradhatnak el a nagyon intenzív ízek sem. Egy jól eltalált íz számtalan kellemes emléket felidézhet bennünk, amelyeket akár már elfeledettnek is hihettünk. Az első macaron, egy minőségi szivar íze, gyümölcsös mixek, egzotikus párosítások: ezek mind elérhetőek az aromák, koncentrátumok között.

Természetesen az ízlelés mellett a szaglásra is igen intenzív hatással vannak az e-liquidek. A kifújt gőznek kellemes illata van, pláne, ha a hagyományos dohánytermékekkel akarjuk őket összehasonlítani. A ruházatunk sem fog a füsttől bűzleni, sokkal inkább egy kellemes, gyümölcsös “aurát” fog árasztani magából.

A tapintás és a hallás is számít?

Még szép! Az elektromos cigaretták sokkal többet jelentenek, mint szimpla eszközök. Ha kipróbálunk egy új aromát, beállítjuk a gőz mennyiségét, kezünkbe vesszük a készüléket, az már önmagában egy rituális érzékiséget ad az egész műveletnek.

Emellé társul az is, amikor csukott szemmel hanyatt fekszünk és tisztán hallhatjuk, ahogy szívjuk a gőzt, majd kieresztjük azt. Úgy érezhetjük magunkat, mint a tibeti szerzetesek a meditáció során.

Rengeteg aroma közül lehet válogatni

A 5-Senses koncentrátumok egyértelműen megmutatták, hogy különlegességekből bizony nincs hiány a piacon. Mind az öt érzékünket tökéletesen kényeztethetjük, de hiba lenne leragadni egy termékkategóriánál. Az elektromos cigarettázás előnye, hogy bátran kísérletezhetünk. Folyamatosan érkeznek az újdonságok, új kombinációk, ízvilágok, aromatípusok, amelyeket egyszerűen vétek lenne kihagyni. Bátran lehet vásárolni ezekből is, hisz ki tudja, lehet, pont az új kedvencünket találjuk meg legközelebb.