Liquid-Aroma Blog

Te már próbáltad a Vampire Vape Parma Violets aromát?

Liquid-Aroma.hu
2022.08.26 20:58
Te már próbáltad a Vampire Vape Parma Violets aromát?

Webáruházunk kínálata folyamatosan bővül, hétről hétre újabb gyártók termékeit hozzuk el nektek, nincs ez másként most sem, ugyanis a nagy-britanniai manufaktúra egyik legújabb aromája érkezett meg hozzánk: a Vampire Vape Parma Violets. Mit érdemes tudni erről az ízről és magáról a készítőről?

Egyenesen a szigetországból: újabb minőségi aroma

A Vampire Vape aromákat magas színvonalon készítik Nagy-Britanniában. Az e-liquidek egyik legelső angol képviselője a gyártó, népszerű ízkeverékei már 2012 óta megtalálhatóak a piacon.

Termékpalettájukat megvizsgálva láthatjuk, hogy minden igényt kielégítő, nagyon széles kínálattal, lefedettséggel rendelkeznek. Egyik legnépszerűbb ízük a Heisenberg, melyeket 10 ml-es kiszerelésű flakonokban vásárolhatunk meg.

Aromáik propilén-glikol alapúak, amelyek között megtalálhatóak a gyümölcsös, cukorkás és mentolos mixek egyaránt. Ehhez a felhozatalhoz, és egyben webáruházunkhoz is csatlakozik most a Vampire Vape Parma Violets.

Miért is válasszuk a Vampire Vape Parma Violets aromát?

Kínálatunkban a 30 milliliteres kiszerelés található meg. Nevét az olaszországi, pármai ibolyáról kapta. Édesszájúaknak kifejezetten ajánlott, ízében teljes mértékben visszaadja természetes mivoltát. Úgynevezett “lila édesség” íze van, kissé virágos utóízzel. Érlelési ideje is nagyon baráti, hisz csupán 1-2 napról beszélünk. Keverési aránynál 10-15%-ot ajánlunk.

Természetesen ezen termékünknél is elérhető az Ízgarancia, amennyiben nem az általad várt élményt kapod. A Vampire Vape termékcsalád eddig sem tudott mellényúlni különböző aromáikkal, innovatív hozzáállásukkal, szerintünk ezúttal sem fogsz csalódni termékükben.

Pár tipp a Vape helyes használatához

Többször tapasztalhattuk már, amikor az ideális elektromos készüléket kerestük, (vagy azok, akik hagyományos cigarettáról tértek át vape-re), hogy egyes alkalmakkor köhögtet minket a használata. Erre már több megelőzési mód van, de előtte beszéljünk az okokról.

A hagyományos cigarettákban található köhögéscsillapító és érzéstelenítő anyag is, azonban ezek nincsenek jelen az e-cigikben. A különböző vapelési technikáknak is nagy szerepe van, ugyanis alapvetően két technikáról beszélhetünk: az egyik, amikor rögtön tüdőre szívjuk a párát, a másik gyakorlatnál először a szánkba, majd onnan tüdőzzük le. Természetesen mindezek mellett számít a nikotin erőssége és maga a torokhatás, valamint a dehidratáció elleni védekezésről sem szabad megfeledkezni.

A megelőzési módok egyszerűbbek, mint gondolnád. Nyugodtan kísérletezz az ideális vapelési technikákkal, ugyanis mindenki számára más az optimális. Folyamatos köhögés esetén fokozottan figyelj oda propilénglikol és növényi glicerin arányára az e-liquidben.

A nikotin erősségével is szabadon kísérletezhetsz, ugyanis a túl erős nikotintartalom is gyakori oka szokott lenni a köhögésnek. Természetesen ahogy sok más problémára is megoldást jelent, figyelj oda a napi folyadékbevitelre, igyál elegendő vizet.

Végül, de nem utolsó sorban az aroma is nagyon sokat számít. A Vampire Vape Parma Violets aromát kifejezetten könnyeden elfogyaszthatod, ízvilágának köszönhetően kellemes hatást ér el. Liquid-Aroma.hu webáruházunkban percek alatt meg is vásárolhatod, más ízvilágú társaival együtt.