Liquid-Aroma Blog

Egy igazi energikus márka: a Dampfdidas aroma

Liquid-Aroma.hu
2023.07.26 11:36
Egy igazi energikus márka: a Dampfdidas aroma

Ha elektromoscigaretta-aromáról van szó, akkor ma már igazi különlegességekkel is találkozhatunk. Természetesen elérhetőek a közkedvelt “alapízek” is, mint amilyen a citrom vagy a menta. Ezenkívül azonban vannak olyan egzotikus termékeket gyártó márkák is, mint amilyen a Dampfdidas aroma.

A Dampfdidas aroma kínálata

Hogy miért olyan különleges a Dampfdidas aroma? Elég csak megnézni az egyik legnépszerűbb terméküket, a Dampfdidas Monstaahh 18ml-t, ami egy energiaital-ízű aroma. Ez a márka az igazi energikus ízvilágot képviseli. A felhozatalban találhatóak olyan ízkombinációk is, mint a barackos vagy a szedres energiaital, az eperturmix, de itt van még a kókuszos-tejszínes torta vagy a fánk is, ha valaki töményen édes élményre vágyakozik.

Tökéletes választás, ha szeretnénk egy kicsit kikapcsolódni, relaxálni a forró nyári napokon, vagy ha kicsit álmosan indul a nap, az energiaitalos ízeknek köszönhetően el is kezdhetjük a hangolódást. Ajánlott a nap indításához, lezárásához, ebédszünetben, hogy jobban menjen a munka, vagy éppen buli közben is ideális lehet. Ha valaki a hagyományos dohánytermékeket, cigarettát szeretné elhagyni, vagy döntött a leszokásról, de azt szeretné a lehető legkellemesebben elvégezni, arra jó választás lehet a Dampfdidas aroma, ami tökéletes e-cigi élményt fog nyújtani számunkra.

Igazi német minőségről beszélünk, ami egy közkedvelt márka a piacon. Az aromák általában 120 milliliteres flakonban érkeznek, amiben 18 milliliter aroma található. Mivel Longfill liquidről beszélünk, nem szükséges az érlelési idővel foglalkozni, csak feltöltjük a flakont alaplével, alaposan összerázzuk, és már rögtön kezdhetjük a gőzölést.

Miért jó választás a Longfill aroma?

Ha valakinek fontos a kényelem és a gyorsaság, annak ideális választás ez a kategória, mivel itt egyáltalán nincs szükség arra, hogy több napig érleljük az aromát. Persze vannak itt is olyan koncentrátumok, amelyeknél találhatunk ajánlott érlelési időt, de ettől függetlenül is lehet őket azonnal használatba venni. Az érési folyamat itt inkább egy plusz faktor, a longfill aromák teljesen rugalmasan használhatóak.

Függetlenül attól, hogy nikotinos vagy nikotinmentes elektromos cigaretta felhasználóról van szó, ezt az aromatípust mindenkinek ajánljuk. Ezek a termékek általában úgy néznek ki, hogy kapunk egy flakont (60, 80 vagy 120 milliliteres kiszerelésben), amiben az aroma található (12-15-18 milliliter). Ezt fel kell tölteni alaplével, ahol érdemes betartani a gyártói ajánlásokat az arányok tekintetében. Fontos továbbá arra is odafigyelni, hogy alapfolyadék nélkül egyáltalán nem lehet használni a Longfill aromákat. Az egyik általános ajánlás az, hogy 70% VG - 30% PG arányra törekedjünk.

Nagy segítség az, hogy minden flakonon meg van jelölve az, hogy meddig ajánlott feltölteni alaplével a flakont. Ha ez megvan, jöhet a rázás, aztán a gondtalan gőzölés.

Fő a változatosság!

Ma már több tucat márka és liquid érhető el, amelyek közül a Dampfdidas aroma is kiemelkedik. Ott vannak a “normál” koncentrátumok, amelyeknek érlelési időre is szükségük van, emellett találkozhatunk a már említett longfill típussal, valamint létezik még shortfill is. Az elektromos cigarettázás ma már egy tökéletes alternatíva arra, hogy a hagyományos dohánytermékeket teljesen elhagyjuk, egészségesebb útra lépjünk, vagy ha szeretnénk leszokni a dohányzásról, azt sokkal kellemesebben tegyük meg. Ha kérdésed van termékeinkkel kapcsolatban, keress minket bizalommal!