Liquid-Aroma Blog

Kell vatta az e-cigibe, de mégis milyen?

Liquid-Aroma.hu
2023.05.25 09:52
Kell vatta az e-cigibe, de mégis milyen?

Azt mindenki tudja, hogy kell vatta az e-cigibe, de hogy mégis milyen és egyáltalán miben különbözik ez a hagyományos vattától, azt már kevesebben tudják. A megfelelő elektromos cigarettázáshoz számtalan kiegészítőre van szükség, az olyan egyértelmű termékektől kezdve, mint az aroma, egészen a legapróbb elemekig, mint a vatta.

Vatta az e-cigibe: mi a különbség?

Sokan másra gondolnak, ha azt hallják, hogy vatta: a kisgyerekek valószínűleg a vattacukorra, van, aki válltömésre, de a legtöbben valószínűleg a kozmetikai alapanyagra gondolnak. Nem úgy, mint a vaperek, akiknek hamarabb jut eszükbe a Bp Mods Cotton Pro, mint az előbb felsoroltak. Az sem mindegy egyébként, hogy milyen pamutról van szó, mivel annak minősége erőteljesen befolyásolja a teljes e-cigarettázás élményét, továbbá ennek segítségével hozzuk ki a készülékből az íz és intenzitás maximumát.

Fontos kihangsúlyozni, hogy az előbbiekben említett, például arclemosásra vagy válltömésre használt vatta egyáltalán nem alkalmas az e-cigarettázáshoz. Az e-cigihez sokkal speciálisabb kiegészítőkre van szükség, mivel előbbieket általában valamilyen eljárás során még egy plusz anyaggal kezelik, fehérítik, ami alapjaiban befolyásolná a teljes ízélményt. Elektromos cigarettához festetlen, fehérítetlen és kezeletlen biopamutra van szükség, szerencsére a gyártók is észrevették ezt és sokan már kifejezetten erre a célra gyártanak pamutot.

Mi az előnye a speciális vattáknak?

Ha megnézzük a vatták felhozatalát, akkor láthatjuk, hogy igazán különleges darabokat is találhatunk. Ezek a kiegészítők az átlagos vattákhoz képest sokkal jobb hőálló tulajdonságokkal rendelkeznek, így például amiatt sem kell aggódni, hogy esetleg beég a slukk. A vatta a különböző technológiáknak köszönhetően, mint amilyen a kenderrost is, a véletlen odapörkölésnek is maximálisan ellenáll. Nem kell félni, hogy esetleg égett ízt fogunk a szánkban érezni az aroma helyett.

A gyártás során kiemelten figyelnek a szálak kiválasztására is, hogy az semmilyen mellékízt ne eredményezzen és teljes mértékben csak az általunk kiválasztott ízt érezzük, semmi mást. Elérhetőek már organikus pamutból készült vatták is, amelyeknek nagy előnye, hogy gyorsabban szívják fel a liquidet, valamint a formázhatóságuk is nagyon könnyű.

Egyáltalán nem mindegy, hogy honnan vásárolunk kiegészítőket

A megfelelő elektromos cigaretta élményhez számtalan elemre oda kell figyelni. Ki kell választani a tökéletes aromát, fel kell készülni annak elfogyasztására, kell egy készülék, abba a készülékbe rengeteg kiegészítő. A legjobb, ha azt az utat választjuk, hogy erre specializált oldalt keresünk, ami több éves múlttal és hatalmas kínálattal rendelkezik, hogy garantáltan minden stílushoz megtaláljuk a szükséges termékeket.

Ha kell vatta az e-cigibe, vagy éppen csak egy új aromát szeretnénk kipróbálni, akkor jobb, ha egy hazai oldalt választunk, mivel ott azonnal kérdezhetünk, ha valami kérdés merül fel bennünk. A vattafajtákból is többel lehet találkozni, ott van például a Cotton Bacon, magyarul pamutszalonna, ami energia- és időtakarékos kialakítást biztosít, de van Super Sorb Cotton Cord is, ami garantálja a kellemes ízeket.

Válasszuk bármelyiket, jó tudni, hogyha mégis elakadnánk vagy kérdések merülnek fel, van elérhető segítség. Keress minket bizalommal, ha nem tudod, melyiket válaszd és mi segítünk eligazodni a vatták, valamint az elektromos cigaretták hatalmas világában.

Utolsó 2 raktáron 
Kedvencekhez
Angorabbit vatta
2 190 Ft
Egységár: 219 Ft/10