Lost Mary

Egy igazán kényelmes fogású készüléket keresel, ami ráadásul előretöltött állapotban érkezik? Nem kell tovább nézelődni, ugyanis a Lost Mary lesz a tökéletes választás. Közkedvelt terméknek számít, amit kézhezvétel után pár perccel már használni is lehet. Elegáns, letisztult megjelenés jellemzi, ami többféle alapszínben elérhető. Ideje, hogy a következő szintre emeld az egész elektromos cigarettázási élményt.

Fedezd fel most a Lost Mary kínálatát, és válaszd ki a legújabb készüléked! Nézd végig a teljes felhozatalt még ma!

Több száz készülék közül lehet válogatni

A webáruház kínálatában minden megtalálható, ami a tökéletes gőzöléshez szükséges lehet. Több tucat aroma, koncentrátum, márka felhozatalából lehet válogatni. Ha valamelyik alkatrész, fogyóeszköz pótlására van szükség, az sem jelenthet gondot. Tank, porlasztó, vatták, huzalok beszerzése pár perc alatt is megtörténhet. Kiegészítőkből sincs hiány, a tökéletes koncentrátumot az alaplevek, PG és VG segítségével lehet elkészíteni. Újdonságok is elérhetőek, mint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő nikotinsók.

Természetesen mit sem ér ez a rengeteg kiegészítő, aroma, alkatrész, ha nem találtuk meg a megfelelő készüléket. A minőségi POD kínálatban több márka termékei közül lehet válogatni. Ez a típus azért is számít olyan népszerűnek, mert nagyon egyszerű a használata. Kényelmes a fogása, a karbantartása is viszonylag könnyedén megoldható. Ideális választás azok számára, akik nem szeretnek sokat bajlódni az elektromos cigarettával, vagy egyszerűen szeretnének minél hamarabb és zökkenőmentesen áttérni a hagyományos dohánytermékekről.

Az e-cigi tökéletes megoldás akkor is, ha valaki szeretne egészségesebb alternatívára váltani, de a dohányzás élményéről egyáltalán nem szeretne lemondani. A webáruház kínálatában alkalmi, kezdő, haladó és “profi” vaperek egyaránt megtalálhatják a szükséges termékeket. Egy minőségi POD megfelelő lesz az elinduláshoz, de azok számára is ajánljuk, akik mindig keresik az újdonságokat, a gőzölés több módját is ki akarják próbálni.

Miért éppen a Lost Mary?

A Lost Mary kínálatában többféle terméket is lehet találni. Általában minden “csomag” tartalmazza a Lost Mary Tappo Air Pod készüléket, valamint előre feltöltött podfejet. Lehet az egy Tropical Fruit is, ami a trópusi gyümölcsök ízvilágát hozza el számunkra. Emellett elérhető még kóla ízesítésű, de az alma és körte kombinációjával is találkozhatunk.

Fontos, hogy bármelyiket is válasszuk, az első használat előtt a podfej alját be kell nyomni és mindenképpen várni kell pár percet. Ezek a készülékek az összes Lost Mary előretöltött podfejjel kompatibilisek lesznek. A nikotin erőssége is variálható, általában 10 mg/ml és 20 mg/ml közül lehet választani.

Természetesen az elektromos cigaretta esetében különösen fontos az, hogy mégis mennyire kényelmes a készülék használata. Ez akár az egész élményt meg tudja határozni. Hiába ízletes, relaxáló az aroma, ha már egy-két perc után kényelmetlen az e-cigit fogni, tartani. Szerencsére a Lost Mary esetében ezzel a problémával garantáltan nem fogunk találkozni. Mindenkinek könnyű fogást biztosít, szinte észre sem fogjuk venni és teljesen átadhatjuk magunkat a gőzölés élményének.

A megfelelő készülék az alapja mindennek

Ehhez az is kell, hogy mindig tökéletes állapotban legyen a POD. Ne felejtsünk el minden nap végén egy kis időt szánni a tisztítására. Ha szükséges, akkor pedig cseréljük az elhasználódott alkatrészeket. Ismerd meg most a Lost Mary termékeit!