Revolute VG alapfolyadék

A minőségi növényi glicerin garantálja a tökéletes gőzölést mindenki számára. Természetesen minden egyes aromához meg kell találni a megfelelő PG-VG arányt, de ehhez arra is szükség van, hogy az elérhető legjobb VG alapfolyadékot használjuk, például a Revoulte-tól. A folyamatos beszerzés is elengedhetetlen, mivel fogyó termékekről beszélünk, amelyeket minden egyes gőzölés alkalmával használunk. A minőség garancia a tökéletes elektromos cigarettázási élményre.

Nézd végig a Revolute minőségi kínálatát, és válaszd ki még ma a számodra tökéletes kiszerelést! Mire vársz? Ideje feltölteni a kosarat!

Nincs ilyen termék.
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

Nem csak minőségi alapfolyadékokat szerezhetsz be

Webshopunkban konkrétan minden olyan termék és kiegészítő megtalálható, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges. Függetlenül attól, hogy kezdő, haladó, profi vagy esetleg alkalmi e-cigis vagy, itt mindent beszerezhetsz. Hogy ez mit jelent? Alapok és bázisok, az elengedhetetlen aromák, akkumulátorok, hozzá tartozó töltő, de az olyan apróságok is, mint a vatták és huzalok is megtalálhatóak kínálatunkban.

Természetesen tudjuk nagyon jól, hogy vannak, akik szeretik saját maguk előállítani, elkészíteni az elektromos cigarettázáshoz szükséges eszközöket. Nekik kifejezetten érdemes belenézni a DIY kategóriánkba, mivel ott minden kellék és kiegészítő megtalálható, amivel otthon “barkácsolhatunk” magunknak e-cigi termékeket.

Célunk az, hogy minden felmerülő igényre találjunk megoldást, ezért is található több tucat gyártó a kínálatunkban. Természetesen nem csak a mennyiségre törekszünk, mivel minden egyes márka magas minőséget képvisel, valamint változatos felhozatallal rendelkeznek. Kifejezetten igaz ez az aromákra, ahol az alapízektől kezdve egészen a különleges, egzotikus mixekig minden megtalálható.

Miért érdemes a Revolute VG alapfolyadékot választani?

Ahogy minden növényi glicerin, ez is teljesen színtelen folyadék, amit az élelmiszeriparban egyébként édesítőszerként és sűrítőként is szokás használni. A Revolute VG azonban még erre is rátesz egy lapáttal, mivel sokkal minőségibb élményt okoz a használata.

A gyártó francia, ami már önmagában garanciát jelent a minőségre. Mindegyik terméke teljesen nikotinmentes, valamint különböző kiszerelésben érhető el. A legkisebb 115 milliliter, a legnagyobb 1.000 milliliter, de találhatunk köztes, 275 milliliteres megoldást is. A kisebb kiszerelést azért érdemes használni, mert így menet közben, utazás során is mindig el leszünk látva a szükséges VG alapfolyadék mennyiséggel.

Sokkal jobb lesz az ízélmény a Revolute termékeinek köszönhetően, így mind a kezdőknek, mind a profiknak érdemes kipróbálni a következő keverés alkalmával. A használatuk pofonegyszerű, elég csak az aromán látható iránymutatást követni a tökéletes arányok megtalálásához.

Miért éppen nálunk érdemes Revolute VG alapfolyadékot vásárolni?

A magas minőség minden termékünk esetében alapelvárás, így a Revolute vásárlása során sem fog senkit csalódás érni. Mivel hatalmas kínálattal rendelkezünk és minden megtalálható nálunk, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges, egy helyen megoldhatod a tökéletes gőzöléshez szükséges eszközök beszerzését. Érdemes a regisztráció lehetőségével élni, mivel így a későbbi vásárlások sokkal gyorsabbak lesznek, nem kell többször megadni az alapadatokat.

Minden egyes felhasználónk élhet a hűségprogram adta előnyökkel, ami annyit jelent, hogy minden vásárlás után hűségpontokat kapsz, amiket később értékes ajándékokra, termékekre és kedvezményekre lehet beváltani. Szerezd be még ma a számodra szükséges termékeket!