Revolute VG alapfolyadék

A minőségi növényi glicerin garantálja a tökéletes gőzölést mindenki számára. Természetesen minden egyes aromához meg kell találni a megfelelő PG-VG arányt, de ehhez arra is szükség van, hogy az elérhető legjobb VG alapfolyadékot használjuk, például a Revoulte-tól. A folyamatos beszerzés is elengedhetetlen, mivel fogyó termékekről beszélünk, amelyeket minden egyes gőzölés alkalmával használunk. A minőség garancia a tökéletes elektromos cigarettázási élményre.

Nézd végig a Revolute minőségi kínálatát, és válaszd ki még ma a számodra tökéletes kiszerelést! Mire vársz? Ideje feltölteni a kosarat!

Nem csak minőségi alapfolyadékokat szerezhetsz be

Webshopunkban konkrétan minden olyan termék és kiegészítő megtalálható, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges. Függetlenül attól, hogy kezdő, haladó, profi vagy esetleg alkalmi e-cigis vagy, itt mindent beszerezhetsz. Hogy ez mit jelent? Alapok és bázisok, az elengedhetetlen aromák, akkumulátorok, hozzá tartozó töltő, de az olyan apróságok is, mint a vatták és huzalok is megtalálhatóak kínálatunkban.

Természetesen tudjuk nagyon jól, hogy vannak, akik szeretik saját maguk előállítani, elkészíteni az elektromos cigarettázáshoz szükséges eszközöket. Nekik kifejezetten érdemes belenézni a DIY kategóriánkba, mivel ott minden kellék és kiegészítő megtalálható, amivel otthon “barkácsolhatunk” magunknak e-cigi termékeket.

Célunk az, hogy minden felmerülő igényre találjunk megoldást, ezért is található több tucat gyártó a kínálatunkban. Természetesen nem csak a mennyiségre törekszünk, mivel minden egyes márka magas minőséget képvisel, valamint változatos felhozatallal rendelkeznek. Kifejezetten igaz ez az aromákra, ahol az alapízektől kezdve egészen a különleges, egzotikus mixekig minden megtalálható.

Miért érdemes a Revolute VG alapfolyadékot választani?

Ahogy minden növényi glicerin, ez is teljesen színtelen folyadék, amit az élelmiszeriparban egyébként édesítőszerként és sűrítőként is szokás használni. A Revolute VG azonban még erre is rátesz egy lapáttal, mivel sokkal minőségibb élményt okoz a használata.

A gyártó francia, ami már önmagában garanciát jelent a minőségre. Mindegyik terméke teljesen nikotinmentes, valamint különböző kiszerelésben érhető el. A legkisebb 115 milliliter, a legnagyobb 1.000 milliliter, de találhatunk köztes, 275 milliliteres megoldást is. A kisebb kiszerelést azért érdemes használni, mert így menet közben, utazás során is mindig el leszünk látva a szükséges VG alapfolyadék mennyiséggel.

Sokkal jobb lesz az ízélmény a Revolute termékeinek köszönhetően, így mind a kezdőknek, mind a profiknak érdemes kipróbálni a következő keverés alkalmával. A használatuk pofonegyszerű, elég csak az aromán látható iránymutatást követni a tökéletes arányok megtalálásához.

Miért éppen nálunk érdemes Revolute VG alapfolyadékot vásárolni?

A magas minőség minden termékünk esetében alapelvárás, így a Revolute vásárlása során sem fog senkit csalódás érni. Mivel hatalmas kínálattal rendelkezünk és minden megtalálható nálunk, ami az elektromos cigarettázáshoz szükséges, egy helyen megoldhatod a tökéletes gőzöléshez szükséges eszközök beszerzését. Érdemes a regisztráció lehetőségével élni, mivel így a későbbi vásárlások sokkal gyorsabbak lesznek, nem kell többször megadni az alapadatokat.

Minden egyes felhasználónk élhet a hűségprogram adta előnyökkel, ami annyit jelent, hogy minden vásárlás után hűségpontokat kapsz, amiket később értékes ajándékokra, termékekre és kedvezményekre lehet beváltani. Szerezd be még ma a számodra szükséges termékeket!