Vélemények a termékről

Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Patrik Pesti
Patrik Pesti
2021.11.20
70/30 VG-PG aránnyal öntöttem fel, 4 napot pihent, napi 3x felrázva, 1x20 perc szellőztetés mellett. Tauren Max RDA-ból fogyogat azóta rohamos iramban.
A barack dominál, háttérben a tea és egy minimális hűsítés mellett. Nekem sem az első flakon, valószínüleg nem is az utolsó. Remek termék, ahogyan az aroma család többi tagja is.
Aki szereti a gyümölcsös, teás liuquideket, annak bátran ajánlom, ezzel nem fog mellé lőni, a tekerés sem gyepálja olyan nagyon.
Ha a hűsítő jellege miatt vacilálnál a vásárláson, akkor is megér egy próbát, kellemes arányban van benne, szinte alig érezhető ki belőle.
Balázs
Balázs
2021.06.29
Az egyik kedvenc aromám. Leginkább a barack dominál , de a háttérben érződik a zöld tea. A hűsítés kellemes. Érdemes kipróbálni.
peterk
peterk
2021.06.08
Röviden, tömören: fincsi! Az őszibarack a domináns, de nem úgy mint egy szeretetházi domina, ostorral és keményen, hanem csak finoman kiemelkedve a többi íz közül. Ha egész nap szívható, hűsítős, de csak éppen hűs szívni valót keresel, és szereted az őszibarackot, ne válogass tovább.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: